Skip to content

In vara viitoare, Whoopi Goldberg va juca in muzicalul Sister Act la Eventim Apollo Londra. Bilete de la 29 de lire

Whoopi Goldberg urmeaza sa-si reinvie rolul jucat in muzicalul Sister Act, anul viitor, cand hit-ul muzical va reveni in centrul Londrei pentru 39 de spectacole la Eventim Apollo.

Musicalul se bazeaza pe filmul cu acelasi nume din anul 1992, care i-a adus lui Goldberg a treia nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea lui Deloris Van Cartier, o cantareata care se ascunde intr-o manastire dupa ce a asistat la o crima.

Productia se va juca la Eventim Apollo in Londra intre 29 iulie si 30 august 2020. Whoopi Golberg, castigatoare a premiului Oscar, a confirmat in mai multe emisiuni ca revine pe scena din Londra, vara viitoare, pentru a o interpreta pe Deloris – cea adevarata – intr-o productie complet noua a musicalului Sister Act. 

Alaturi de Whoopi pe scena va fi actrita Jennifer Saunders, castigatoare a 3 premii BAFTA, cunoscuta pentru rolul din „Absolutely Fabulous” si jumatatea din serialul britanic French si Saunders – un duo comic popular in anii ’90. Saunders considera ca show-ul „poate fi evenimentului secolului”.

Musicalul va avea o partitura originala a compozitorului Alan Menken, castigator de Oscar, foarte cunoscut pentru lucrarile sale din filmele Disney, printre care si „Mica Sirena” si „Aladdin”.

Costurile biletelor variaza de la 29 de lire sterline pana la 249 de lire sterline.

Whoopi Goldberg este una dintre cele mai influente femei din SUA: actrita, producator de film, prezentatoare de televiziune

„Sunt unde sunt deoarece cred in toate posibilitatile.” Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg este considerata adesea una dintre cele mai mari actrite afro-americane din toate timpurile. Teatrul a atras-o inca de la varsta de 8 ani, dar a inceput sa aiba succes abia la 30 de ani, in 1983, in spectacolul The Spook Show. Doi ani mai tarziu, regizorul Steven Spielberg a distribuit-o in filmul „The Color Purple” – rol care i-a adus prima nominalizare la Oscar pentru Cea mai buna actrita, pentru ca in 90 sa obtina statueta pentru rolul jucat din  „Ghost”.

In afara de a juca in filme, Whoopi s-a lansat in televiziune cu talk show-ul emblematic „The Whoopi Goldberg Show”, unde realiza interviuri cu politicieni si vedete de la Hollywood. Emisiunea a avut 200 de episoade.

La inceputul anilor 2000, Goldberg a gazduit si „Wake Up With Whoopi”, o emisiune radio de dimineata, care a fost difuzata pe diverse statii din Statele Unite.

Cariera ei de prezentatoare tv a atins un nou apogeu in 2007 cand i-a fost oferit rolul de moderator si co-prezentatoare a emisiunii de discutii The View, difuzata in timpul zilei pe ABC. Talentul si munca pe care o depunde in cadrul emisiunii din SUA, la care este co-prezentatoare, i-au adus mai multe nominalizari la People’s Choice Award – pentru cea mai populara gazda TV din timpul zilei.

Whoopie Goldberg este una dintre cele 10 persoane care au castigat un premiu Oscar, Grammy, Emmy, Tony, precum si un Day Emmy Award.

Citește în continuare