Skip to content

„Young adult” si „Shame”: 2 spoturi red band

Trailerele si spoturile red band nu sunt recomandate minorilor deoarece contin lucruri pe care ei nu ar trebui sa le vada sau sa le auda, cum ar fi scene explicite de sex, consum de droguri, violenta fizica si/sau verbala.

Si cum se stie ca orice e interzis atrage, avalansa de trailere red band din ultima vreme ma face sa cred ca e o modalitate interesanta de a promova un film. Au aparut doua spoturi red band, care zic ca merita sa le vizionam.

Deci, daca aveti peste 18 ani, puteti da play, daca nu… nu ma bag:

Young Adult
Charlize Theron injura si jigneste o femeie care varsa din greseala un pahar cu un lichid rosu pe bluza ei alba. Sa zicem ca ar avea motive sa se enerveze dar parca e totusi cam exagerata.
Filmul, in regia lui Jason Reitman (Thank you for smoking, Juno), este o comedie dramatica despre o scriitoare divorata care se intoarce in orasul natal si incearca sa-si recucereasca iubitul din adolescenta care e insurat si are copii.
Filmul va avea premiera pe 9 decembrie si se pare ca este un candidat serios la Oscar.

Shame

In al doilea trailer nu se vorbeste deloc, dar se arata destule:)
Este vorba de ultimul film in regia lui  Steve McQueen, in care Michael Fassbender joaca rolul unui obsedat sexual care e nevoit sa-si schimbe obiceurile atunci cand trebuie sa aiba grija de sora lui mai mica. Spotul ni-l arata pe Fassbender in metrou, aruncand priviri pline de subinteles unei tinere, in timp ce in capul sau se declanseaza o serie intreaga de fantezii erotice.
Si acest film cred ca are sanse la Oscar si va avea premierea pe 2 decembrie.
 

Trailerul red band al filmului The Girl with the dragon Tattoo l-ati vazut?

 

Citește în continuare