Delia & Deepcentral - Gura ta (live@radio)

 Delia a fost prezenta la radio pentru a promova, alaturi de baietii de la Deepcentral, cel mai nou single al lor impreuna - Gura ta. In plus, le-a facut o surpriza fanilor si a cantat si o noua piesa, care inca nu e finalizata. 

Evident, Delia s-a descurcat foarte bine live si a reusit sa aduca buna-dispozitie chiar si cu balada Gura ta. Ce are ea e titlul noii piese pe care Delia a cantat-o in premiera la radio, un track in ale carui versuri se poate regasi oricine a trecut printr-o despartire, iar noi suntem foarte curiosi sa o auzim in varianta finalizata. 

Piesa Gura ta s-a bucurat de aprecieri din partea publicului inca din prima zi de lansare, asa ca e clar ca o vom asculta si in cadrul concertului pe care Delia il pregateste pentru luna aprilie. Daca vreti sa vedeti cum a fost la showul Deliei de la Sala Palatului de anul trecut, aici gasiti intregul concert Pe aripi de vant. Piesa a fost, de altfel, in topul 2015 al celor mai difuzate track-uri, alaturi de alte trei lansari marca Delia.

V-a placut momentul ei live?


4 comentarii

  • "Ce are ea e titlul noii piese... . ...si sunt foarte curiosi sa o auzim in varianta full si finala." happy)))))))))))))))))) Nicio logica!

  • De departe cea mai rafinata artista din Romania! Face muzica de calitate, nu are nimeni ce sa ii reproseze! E geniala! Ma bucur ca avem si un artist dinasta! happy

  • Nu stiti cand lanseaza Ce Are Ea in format audio?

  • Aaaaa....."Ce are ea"Am inteles acum.Puneti si voi ghilimele!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL