Skip to content

6 produse pentru sprancene. Cum ne putem schimba fizionomia

Niciun machiaj nu este complet fara niste sprancene care avantajeaza fizionomia fiecareia, indiferent ca aducem in discutie un machiaj de seara, ori de zi. Sprancenele ofera o expresivitate deosebita chipului nostru si sunt indicatorii care le permit celor din jur sa observe starile personale.

Daca undeva in trecut sprancenele aveau o alura ceva mai dramatica, astazi vorbim despre o abordare naturala, care incurajeaza densitatea. Mai mult, avand in vedere ca industria cosmetica nu sta niciodata in loc, produsele clasice pentru machiajul sprancenelor au fost actualizate si ne permit sa le aranjam in functie de gusturi si de forma potrivita.

Mai jos facem o trecere in revista a celor mai intalnite tipuri de sprancene si oferim alternative cosmetice pentru fiecare dintre acestea.

Produse pentru sprancene cu fire rare

MAC COSMETICS – Shape & Shade Brow Tint

Daca esti posesoarea unor sprancene cu fire rare exista o gama numeroasa de produse care te pot ajuta sa ajungi la densitatea si vizibilitatea dorita. Pentru aceastea iti propunem trei variante.

Alternativa creionului de sprancene este acest tus cu varf extrem de subtire care ofera posibiliatea unei difuzari graduale si care garanteaza precizia aplicarii. Firele desenate vor avea un aspect natural si vei putea evita finisajul sub forma de bloc de culoare.

Daca utilizarea tusului vi se pare dificila, tot de la MAC Cosmetics va recomandam kit-ul de farduri „Great Brows” care pot ajuta umplerea spatiilor goale. Este necesar insa ca dupa aplicarea acestui produs sa veniti peste cu un gel de fixare pentru o rezistenta mai indelungata.

ANASTASIA BEVERLY HILLS – Dipbrow Pomade

Pomada de sprancene este un produs creat tot pentru umplerea spatiilor goale, insa cu un pigment mai intens, pentru un efect mai strident. In functie de utilizare se pot desena strict cateva fire de par acolo unde este necesar. Unul din avantajele acestui produs este rezistenta sa la apa.

Produse pentru sprancene foarte deschise la culoare

Exista geluri ce amplifica nuanta firelor de par, denumite generic tinted gels. Un astfel de exemplu vine de la Benefit, textura sa punand in valoare culoarea naturala a sprancenelor tale si iluminandu-le subtil. Modalitatea de utilizare este extrem de simpla: aplica formula in straturi in functie de intensitatea dorita, iar periuta te va ajuta sa modulezi forma sprancenelor.

Produse pentru sprancene subtiri

Pentru acest tip de sprancene pe langa produsele mentionate mai sus, o alta unealta este crearea de volum. Acesta poate fi obtinut cu ajutorul unei mascara de volum. O varianta poate fi produsul de la Dior. Peria sa scurta si subtire imbraca fiecare fir de par in parte si evidentiaza forma sprancenelor.

Produse pentru definirea sprancenelor

Daca sprancenele tale sunt intunecate si dense, prietenul tau cel mai bun poate fi un gel transparent de definire. Produsul de la Benefit cu o formula translucida, acesta modeleaza sprancenele intr-un mod natural, extrem de simplu. Este cel mai usor de utilizat si cel mai rapid dintre toate cele recomandate aici. Tot ce trebuie sa faci este sa perii sprancenele cu acest gel fixator si esti gata.

Citește în continuare