Skip to content

Culoarea de par a toamnei: strawberry brunette. Cum combinam nuantele si cu ce produse vegane intretinem culoarea multa vreme

Hashtag-urile #strawberrybrunette și #strawberrybrown sunt în tendinte pe Instagram, ceea ce inseamna ca stilisti au reusit sa convinga clientele sa adauge putin rosu in parul lor. Majoritatea femeilor fugde rosu asa ca stilistii au gasit mixurile perfecte pentru a le convinge. 

Exista multe variante de nuante strawberry si fie ca aveti baza deschisa sau inchisa, se gasesc combinatii care sa se potriveasca cu orice textura de par si tunsoare. Unele sunt culori naturale, altele sunt create de stilistii de salon, insa indiferent daca alegeti sa va faceti parul la salon sau sa il faceti singure acasa, trebuie sa aveti idee despre culoarea dorita inainte de a incepe procesul de colorare.

Am pregatit pentru voi o lista cu idei care sa va ajute sa va inspirati in cazul in care alegeti sa incercati nuanta toamnei strawberry. De asemenea si ce coafuri se potrivesc pentru acest tip de nuanta astfel in cat sa scoata culoarea in evidenta.

Chocolate Strawberry 

Queen Latifah are nuante de blond combinate cu strawberry care completeaza baza intunecata de la radacina. La radacina avem o combinatie de culori cum ar fi ciocolata cu cafea, caramel si nuante de miere. Acest mixt este unul foarte elaborat iar rezultatul final face ca fata sa fie intr-o lumina calda si chipul sa fie pus in evidenta.

Trendy Pink Toned Beachy Waves

Valurile arata perfect pe nuanta de strawberry in doua culori cu tenta de roz. Valurile lejere sunt in tendinte acum si sunt foarte simplu de facut, le puteti face acasa in cateva minute. Pentru realizarea lor aveti nevoie de un drot conic de grosime mai mare si un spray texturizant pentru a finisa suvitele de par si pentru a pune nuanta in evidenta.

Brown, Blonde si Strawberry Balayage

Daca esti bruneta sau blonda si doresti sa faci o schimbare mai intensa in viitor, metoda de a ajunge acolo treptat este aceea de a face un balayage usor cu nuante de strawberry. Aceasta este o culoare de tranzitie, atat pentru blonde cat si pentu brunete, deoarece este foarte discreta, fara nuante intense de roz sau rosu. Aranjati parul cu valuri lejere.  

Strawberry si  Vanilla on Ice

Daca sunteti in cautarea unei culori de par cu o pigmentatie nebuna care sigur va va face sa iesiti in evidenta, aceasta combinatie este perfecta pentru voi. Culorile de strawberry si vanilie arata excelent in impletiturile complexe, dar arata destul de bine si daca lasati parul lejer desfacut. 

Magenta Toned Strawberry 

Acest look este pentru cele care vor sa schimbe nuanta lor de brunet uniform si sa il duca la alt nivel, acela de a combina brunetul cu nuante de strawberry si putin magenta. 

Nuantele de magenta, scot in evidenta suvitele mai deschise si ofera un look unic pe care nu il veti gasi in vreo nuanta naturala. Pentru a pune in valoare acest cocktail de culori, puteti coafa parul ca in poza, cu bucle lejere si tineti parul desfacut. 

Intretinerea parului colorat prin metode vegane

In ceea ce priveste parul vopsit, sampoanele si balsamurile sunt obligatorii. Nuantele care contin pigment rosu si nu numai, tind sa isi piarda culoarea si sa se estompeze destul de repede, de aceea la fiecare 2 spalari trebuie sa venim cu un sampon sau masca cu efect de nuantare, daca nu vrem sa mergem inapoi la coafor pentru improspatarea culorii.

Am selectat pentru voi cateva produse de reimprospatare a culorii, unele non-invazive, pentru ca tot suntem in trendul produselor naturale.   

Maria Nila Colour Refresh 6.60 Autumn Red Masca nuantatoare

Se aplica dupa samponare ca o masca normala. Se lasa sa actioneze 15 minute apoi se clateste. Rezultatul este unul foarte fresh, parul este stralucitor ca si cum ai fi plecat de la salonul de coafura.

Asigura protectie UV, este 100% vegan si nu a fost testat pe animale. 

Pretul este de 104 lei si il gasiti in magazinele profesionale sau pe site-uri de specialitate.  

Nuantator fara Amoniac – Wella Professionals Color Touch Relights Red nuanta Brown red

Pentru ca nu contine amoniac, acest produs intra in gama bio de produse profesionale. Chiar daca nu acopera firele albe ca si vopseaua pemanenta, acesta are un efect de improspatare si dureaza pana la 2 saptamani. Astfel vopsitul il poti face o data la o luna jumatate sau doua, in functie de cum iti creste radacina. 

Vopseaua aceasta nu necesita oxidant ceea ce face utilizarea mult mai usoara. Se aplica in schimb ca o vopsea permanenta si se lasa 15-20 minute apoi se spala bine cu sampon si se foloseste masca pentru hidratare.  

Pretul unui plic este de 39 lei si, in functie de lungimea parului, se pot folosi 1 sau 2 plicuri. 

Maria Nila Colour Refresh 0.66 Bright Red Masca nuantatoare 100 ml

Contine ulei de argan cu efect de catifelare si stralucire care revigoreaza rapid parul. Se aplica pe suvita parului cu un pieptan apoi se maseaza usor cu mainile, se recomanda folosirea de manusi. Dupa aproximativ 10 minute se clateste. 

Ca si celelalte produse de la Marila Nila este vegan 100%, netestat pe animale, cu protectie UV, fara parabeni si sulfati. 

Costa 43 lei si o gasiti in magazinele cu produse profesionale sau pe site-uri cu produse profesionale. 

Citește în continuare