Skip to content

Produsele lunii. Ce noutati au intrat in magazinele de specialitate

Fiecare luna surprinde piata produselor cosmetice cu noi produse si noi tehnologii. Luna septembrie nu doar ca a insemnat startul unui nou sezon, ci si lansarea unor produse din partea brandurilor deja cunoscute. Pe langa inaugurarea brandului Anastasia Beverly Hills in magazinele Sephora si a parfumului de nisa Mon Boudoir despre care am povestit, noutati sunt in toate categoriile de la machiaj, ingrijirea tenului si parfumuri.

Produse de ingrijire a tenului care confera elasticitatea necesara pielii

Brandul Origins a lansat in luna septembrie o linie de produse de ingrijire a tenului pe baza de ciuperci Reishi, catina si ciuperci fermentate Chaga care reduc roseata si reconfera pielii rezistenta si elasticitatea necesara. Gama poarta numele de Mega Mushroom, contine serum calmant, lotiune tratament cu efect calmant, crema hidratanta pentru ten sensibil, masca faciala si nu nu contine alcool in ingredientele produselor.

Tot pe partea de ingrijire a tenului brandul Estee Lauder a lansat in luna septembrie serumul Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment si crema Revitalizing Supreme+ Global Anti-aging Cell Power Creme. Produsele promit efect de lifting, o piele ferma, radianta si hidratata. Formula acestui produs are o concentratie puternica de Acetyl Hexapeptide-8, aceasta ajutand pielea sa sporeasca colagenul natural si elastina. In timp, acest tratament schimba textura pielii, minimizand porii si ajutand tenul sa devina neted si uniform.

Machiaj cu nuante tomnatice

Paleta de farduri Honey de la Urban Decay contine nuante aurii clasice, ambra calda, tonuri bogate de ciocolata. Nuantele tomnatice ale acestui produs va pot ajuta sa creati un smoky eye perfect cu nuanta Sting (maroniu cald si mat), sau intens metalic auriu cu nuanta Honey pentru un machiaj stil anii ’70.

In completarea paletei de farduri vin si produsele din partea brandului Kevyn Aucoin, care pot fi gasite exclusiv in magazinele Douglas Romania. De la fond de ten, blush sau pudra, brandul a fost fondat in 2001 de make-up artistul Kevin Aucoin care, in anii ’90 a fost in intregime responsabil pentru aspectul „sculptat” al multor celebritati si modele de top, printre care Cher, Madonna, Cindy Crawford si Naomi Campbell.

Cele mai noi parfumuri pentru o toamna aromata

Apa de colonie Poppy & Barley Cologne de la Jo Malone va aduce un parfum floral viu, intensificat de notele trandafirilor si violetelor, presarat cu mireasma coacazelor negre. Culesi de pe campurile aurii, macii se pierd printre florile de bumbac moale si lanurile atinse de razele soarelui. Acest parfum este un peisaj viu in care macii colorati se impletesc cu recolta aurie. 

O fuziunea intre bergamota verde si boabele de piper roz vin din partea brandului Tom Ford care recent a lansat pe piata un nou parfum, Metallique. Cu o aroma subtila de vanilie si lemn de santal, imprima un acord captivant si contrastant care confera o fateta feminina a parfumului.

Citește în continuare