Skip to content

Rujurile Givenchy „Le Rouge” se reinventeaza dupa 6 de ani de la lansare

 Givency a incercat intotdeauna ca produsele lor de makeup sa fie mai mult decat un produs intr-o carcasa de plastic. Maniera prin care s-a reinventat de-a lungul anilor a reusit sa imbine clasicul si modernul, iar produsele sa devina un adevarat accesoriu pe care il puteti avea in geanta voastra. Rujurile „Le Rouge” s-au reinventat anul acesta sub indrumarea lui Nicolas Degennes, capatand noi variatii si sunt disponibile in 29 de nuante sub forma a trei versiuni diferite si complementare.

Trei variante „Le Rouge” , trei declaratii despre frumusete, trei viziuni

Le Rouge: rujul emblematic al brandului Givenchy este relansat intr-o carcasa de piele neagra. Chiar de la prima aplicare, textura sa cremoasa imbraca buzele in culoare intensa oferind un finish mat, luminos. Formula imbina efectul de umplere al sferelor de acid hialuronic cu proprietatile catifelante ale florilor de Acmella oleracea. Produsul fuzioneaza cu buzele pentru a garanta confort absolut si are rezistenta de pana la 12 ore.

Inspiratie de pe podium pentru o eleganta clasica.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Le Rouge Deep Velvet este o noua varianta Le Rouge, imbracata in catifea, a carei carcasa reproduce efectul obtinut prin aplicarea produsului: culoare vibranta si un aspect pudrat, mat. Textura este usor de aplicat si se intinde pe buze pentru a crea un look intens cu o singura miscare. Imbogatit cu unt de mango.

Le Rouge Deep Velvet are sase nuante , fiecare dintre ele fiind mai bogata decat cealalta: Beige Nu, Rose Boise, Fuchsia Vibrant, Orange Sable, Rouge Grainé, Violet Velours

Nuante stralucitoare si un finish radiant

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Le Rouge Night Noir. Denumirea acestei noi variante Le Rouge provine de la colectia toamna – iarna  2018 Givenchy Fashion, a carei siluete imbina lumina si umbra, inspirand carcasa stralucitoare a acestui ruj. Le Rouge Night Noir imbraca buzele in culoare intensa, dublata de un film delicat cu reflexii negre si un finish radiant.

Le Rouge Night Noir vine in sase nuante pretioase invaluite in mister. Sase nuante cu o tusa sofisticata si Couture: Night in Light, Night in Red, Night in Gold, Night in Blue, Night in Plum, Night in Gray.

Givenchy Beauty face din machiaj adevarate accesorii de lux de 60 de ani

De mai bine de 60 de ani, Parfums Givenchy, aflat acum sub umbrela Givency Beauty, a perpetuat valorile fondatorului sau, Hubert de Givenchy lansand parfumuri, produse de machiaj si de ingrijire care definesc femeile libere si indraznete. Brandul a dorit de la bun inceput sa intruchipeze viziunea „Fearless Classic”, fuzionand genurile si lansand pe piata mixuri neasteptate de ingrediente. Inspirat de spiritul avangardist si de senzualitatea creatiilor de la Givenchy Couture, Nicolas Degennes, director artistic si make-up artist al brandului din 1999, continua sa dezvaluie inventivitatea sinonima cu Givenchy. Cu texturile lor inovatoare, culorile vii si design-urile rafinate, produse precum Le Rouge, Prisme Libre si Teint Couture face din machiaj adevarate accesorii de lux.

Citește în continuare