Skip to content

Estee Lauder a lansat un nou tratament de noapte impotriva tenului iritat

Poluarea, alimentatia nesanatoasa si folosirea unor produse de ingrijire necorespunzatoare sau utilizarea lor in mod gresit pot duce la aparitia sindromului de piele iritata.

Pentru momentele in care stresul se manifesta pe pielea voastra, acest nou produs de la Estee Lauder va aborda semnele peste noapte. Daca nu va confruntati cu nicio problema din descriere va reamintim ca a inceput cel mai friguros anotimp. Asadar, in cazul in care se va intampla sa va expuneti la ger mai mult de jumatate de ora, tineti cont de faptul ca iarna aveti tenul fetei neprotejat, iar vasele sangvine din aceasta zona sunt sensibile si situate la suprafata.

Acest ser este destinat oricui doreste sa reduca aspectul de roseata sau somnolenta la nivelul pielii si este potrivit in special pentru pielea sensibila

Estée Lauder a lansat de curand un nou produs al gamei Advanced Night Repair este vorba de serul Concentré Régénération Intense, un puternic tratament de noapte pentru a repara si reinnoi rapid aspectul unui ten iritat si stresat. Avand in vedere faptul ca pielea reactioneaza la momentele intense ale vietii – precum calatoriile, schimbarile de anotimp si evenimentele importante, iritatiile, roseata si deshidratarea va pot crea probleme. Datorita tehnologiei S.O.S. Chronolux™, acest produs de ingrijire anti-aging reduce aspectul iritatiilor cutanate. Cu o textura de emulsie-gel catifelat, aceasta formula intensiva contine un cocktail de acid salicilic stabilizat si resveratrol pentru a reduce iritatiile vizibile ale pielii. Calmeaza rapid pielea, neutralizand in acelasi timp roseata si petele in 60 de minute.

Majoritatea semnelor de imbatranire prematura sunt de fapt cauzate de factori externi, ceea ce inseamna ca va puteti proteja si consolida pielea si astfel veti avea un ten impecabil pentru mai mult timp. Acesta este motivul pentru care serul de noapte este infuzat cu antioxidanti pentru a repara deteriorarea radicalilor liberi si pentru a fortifica pielea. Produsul contine si extract de drojdie fermentata pentru a stimula procesul natural de purificare a tenului vostru pentru a alunga toxinele si a rupe ciclul daunelor acumulate.

Amestecul de aminoacizi din soia vor vindeca semnele de oboseala

Noptile tarzii si prea multa munca va determina adesea sa va treziti cu cearcane, iar oboseala va fi in mod cert vizibila si la nivel cutanat. Noul ser mai are cateva beneficia printre care putem mentiona folosirea  „tehnologiei semnalului de putere” patentata de Estee Lauder pentru a stimula reparatia naturala a pielii pe timp de noapte. Si daca acest lucru nu este suficient, contine si un amestec de aminoacizi din soia pentru a incuraja rulajul natural al celulelor, astfel incat tenul vostru sa para mai radiant, mai neted, mai proaspat si mai rafinat in dimineata urmatoare.

Complexul de acid hialuronic cu greutate multi-moleculara – adica de 15 ori mai concentrat in acest ser decat versiunea obisnuita – are beneficiul de hidratare intensa a tenului. Distinctele dimensiuni de acid hialuronic ii permit sa atinga niveluri diferite de piele, precum si sa creeze o retea de „fagure” care sa actioneze ca o plasa de etansare. Aceasta emulsie-gel ajuta la salvarea si resetarea pielii iritate, stresate, asa ca trebuie sa o folositi doar atunci cand tenul vostru are nevoie pe o perioada de cateva zile.

Citește în continuare