Skip to content

Galerie foto: Toate tinutele purtate de Kate Middleton in 2019

Din punct de vedere al stilului vestimentar, anul 2019 a adus schimbari majore in stilul Ducesei Kate Middleton. Va invitam sa urmariti o retrospectiva a tuturor tinutelor purtate in ultimele 12 luni de una dintre cele mai influente femei din lume.

Anul 2019 a adus peste 120 de angajamente oficiale in calendarul Ducesei de Cambridge. In total, a lucrat 80 de zile pentru atributiile regale si a purtat cel putin 70 de tinute diferite care au fost fotografiate. Pe acestea le gasiti mai jos.

Cum stilista Ducesei inca din 2007, Natasha Archer, a intrat in concediu de maternitate la finalul lui 2018, Kate Middleton a inceput 2019 adaugand un nou stilist in echipa ei care a ajutat-o sa aiba aparitii mai feminine si mai puternice.

Virginia Chadwyck-Healey, noul stilist, a fost retail editor la revista Vogue si face parte din aristocratia britanica, tatal ei fiind Baronul Strathalmond. A fost colega cu Kate la Universitatea St. Andrews si a fost printre invitatii de onoare la nunta Ducesei cu Printul William.

Intr-un portret realizat de redactorul-sef Vogue UK de la vremea respectiva, Alexandra Shulman, Virginia era descrisa ca fiind un expert in a traduce trendurile pentru oamenii de pe strada. La Vogue, ea nu se ocupa cu sedinte foto avantgardiste, ci organiza evenimente prin care introducea noile tendinte pe limbajul cititorilor.

Avand un stil mai modern, cu un aer mai feminin, mai colorat si branduri preferate din zona de lux, viziunea Virginiei poate fi observata cu usurinta in colaborarea cu Ducesa de Cambridge.

Noul stil al lui Kate imbina siluete mai cambrate, culori surprinzatoare (menta, violet, nuante de albastru si verde puternice), accentuand liniile feminine ale corpului. In acelasi timp, aduce umerii mai ridicati, materiale mai dure si referinte retro din zona filmelor, a artei si a culturii pop unde stilista ei a lucrat de-a lungul anilor.

Rezultatul este un mix perfect de feminitate si putere potrivit cu un an in care discutiile despre rolul femeii in societate au fost unul dintre subiectele principale. Este un mod inteligent dar discret de a face o declaratie de feminism prin vestimentatie.

Natasha Archer a revenit in postul de asistent personal si stilist al Ducesei din luna octombrie 2019, iar revenirea la stilul mai clasic si mai „britanic conservator” care a consacrat-o poate fi admirata mai jos.

Din cele 70 de tinute purtate in 2019 de Kate Middleton, 18 au fost colorate in nuante de albastru, 15 au fost pe nuante de verde, 5 au fost rosii si 5 au fost albe.

Culoarea Pantone a anului 2020 este Classic Blue iar influenta stilului Ducesei a contat cu siguranta in aceasta alegere.

Aici puteti citi despre cum sunt alesi asistentii personali la Casa Regala Britanica.

6 ianuarie 2019. Kate a purtat un palton lung, albastru de la designerul britanic Catherine Walker si o bentita asortata de la Jane Taylor. A fost alaturi de membrii Familiei Regale Britanice la slujba tinuta la biserica din Sandringham.

15 ianuarie 2019. Ducesa a aparut intr-o tinuta casual in nuante tomnatice pentru o intalnire in gradina cu membrii comunitatii King Henry’s Walk din Islington, in Nordul Londrei. Jacheta este de la Dubarry, pantalonii sunt Zara iar ghetele sunt Chloe. Cerceii de diamant in stilul frunza au fost creati de Kiki McDonough.

16 ianuarie 2019. Purtand o tinuta Oscar de la Renta, Kate Middleton a vizitat departamentul de costume de la Royal House Opera din Londra. Fiind pasionata de obiecte textile, Ducesa a invatat despre diferitele metode prin care sunt croite si vopsite costumele dansatorilor din spectacolele Operei.

22 ianuarie 2019. In timpul vizitei la un centru de ingrijire a copiilor din Londra, Family Action, Kate a purtat o rochie olive Beulah London cu pantofi cu toc Gianvitto Rossi si o geanta-plic LK Bennett, ambele in aceeasi nuanta.

29 ianuarie 2019. Intr-o vizita in Scotia, Ducesa a purtat o rochie din tartanul specific zonei semnata de brandul Alexander McQueen cu pantofi negri din piele intoarsa de la Tod’s, geanta de la MANU Atelier si manusi de la Cornelia James. Rochia a mai fost purtata de alte doua ori, in 2012 si 2013.

5 februarie 2019. Pentru a promova Saptamana Sanatatii Mentale pentru Copii, Kate Middleton a vizitat doua scoli din Londra incluse in programul Place2Be sprijinit de Casa Regala Britanica. Continuand seria de rochii in nuante de verde, Ducesa a purtat o rochie Eponine London in stilul anilor ’60, o pereche de botine negre de la LK Bennett, o geanta-clutch de la Mulberry si cerceii cu diamante Kiki McDonough.

10 februarie 2019. Kate a avut una dintre cele mai delicate si spectaculoase aparitii ale sale pe covorul rosu la BAFTA, Premiile Academiei de Film Britanice al carei Presedinte este Printul William. Ducesa a purtat o rochie inspirata de zeitele din Grecia Antica semnata de Alexander McQueen. Tinuta eleganta a fost accesorizata cu o pereche de pantofi Jimmy Choo, un clutch McQueen si o cerceii cu diamante si perle care au apartinut Printesei Diana, fiind purtati de aceasta in ultima sa aparitie publica.

13 februarie 2019. In cadrul conferintei dedicate Saptamanii Sanatatii Emotionale pentru Copii, Kate Middleton s-a intalnit cu 228 de invatatori si profesori de la scoli din Regatul Unit. Imbracata intr-o tinuta Dolce & Gabbana cu pantofi Tod si clutch Mulberry, Ducesa a tinut un discurs in care a reiterat mesajul principal al campaniei inceputa in 2015: sanatatea mentala este la fel de importanta precum cea fizica.

13 februarie 2019. In aceeasi seara, Kate a aparut intr-o minunata rochie Gucci in nuante de bej si roz pudrate pentru gala a 100 de femei din domeniul financiar care sprijina cauze importante pentru societate. In cadrul evenimentului tinut la Victoria & Albert Museum, institutie pe care Ducesa o patroneaza, avut loc o strangere de fonduri pentru Saptamana Sanatatii Mentale. Rochia Gucci a fost accesorizata cu pantofi stralucitori Oscar de la Renta, o geanta-clutch de la Prada si cercei cu diamante Kiki McDonough.

27 februarie 2019. Kate Middleton si Printul William au aterizat in Belfast, in Irlanda de Nord pentru o vizita de doua zile, prima oprire fiind la Stadionul Windsor Park. Ducesa a purtat o rochie-palton de la Carolina Herrera si botine de la LK Bennett.

27 februarie 2019. Vizita Ducesei si a Printului de Cambridge a continuat cu o zi de jocuri alaturi de copiii inscrisi la cluburile de fotbal din zona si la fermele din apropiere care au grija de copiii defavorizati. Pentru activitatile sportive, Kate a purtat un pulover Ralph Lauren, o geaca de la Barbour si pantofi sport de la New Balance.

27 februarie 2019. Pentru receptia tinuta seara la Empire Hall din Belfast, Kate Middleton s-a schimbat intr-o rochie Missoni in nuante de menta, un clutch Mullberry bej si o pereche de pantofi cu toc Gianvitto Rossi in culoarea „praline”.

28 februarie 2019. A doua zi a vizitei in Irlanda de Nord a continuat cu un trench Mulberry in nuanta albastru-lavanda al carui model a fost inspirat de Mary Poppins. Pantofii albastri sunt de la Rupert Sanderson, geanta albastra este modelul Celeste de la Jimmy Choo, iar cerceii si inelul cu diamante au pastrat nuanta de albastru, fiind vorba de safire stralucitoare.

28 februarie 2019. Pentru restul zilei, Ducesa a optat pentru o rochie albastra de la Jenny Packham. Impreuna cu Printul William a vizitat centre pentru copii si a avut o intalnire cu reprezentantii Serviciului de Politie din Irlanda de Nord.

5 martie 2019. A avut loc receptia tinuta la Buckingham Palace pentru a aniversa 50 ani de cand Majestatea Sa Charles a primit titlul de Print de Wales. Ducesa a purtat o rochie de un albastru deschis.

6 martie 2019. Cuplul Regal a vizitat Blackpool, o statiune a coastei britanice in care clima dura si saracia au dus la conditii grele de trait. Kate si William s-au intalnit cu reprezentantii comunitatilor locale si au fost pusi la curent cu situatiile neplacute. A urmat o vizita la faimosul Blackpool Tower si la Biblioteca Municipala. Ducesa a purtat pentru a patra oara in aparitiile publice paltonul verde de la Sportmax cu cizme UFO.

11 martie 2019. Familia Regala Britanica a luat parte la o slujba dedicata Comunitatii de Natiuni Britanice din toata lumea care s-a desfasurat la Westminster Abbey. Ducesa a purtat o rochie-palton in stil militar de culoare rosie de la Catherine Walker, vazuta anterior intr-o aparitie din 2014 in Noua Zeelanda. Accesoriile au fost clutch-ul gri-cenusa Natasha si pantofii Emmy Rebecca London in aceeasi nuanta, o palarie rosie si o pereche de cercei cu cate 13 diamante fiecare.

12 martie 2019. Kate Middleton a vizitat Centrul pentru copii Henry Fawcett pentru a invata despre un parteneriat nou propus de comunitatile locale menit sa creeze legaturi mai bune intre copii si parinti sau cei care ii ingrijesc. Ducesa a purtat o bluza romantica de la Gucci in nuanta orhidee violet pala, pantaloni negri de la Jigsaw, tocuri negre Gianvitto Rossi, geanta asortata de la Aspinal Midi Mayfair si cercei Links of London.

12 martie 2019. In aceeasi seara, Ducesa si-a asumat rolul de patron la Gala National Portrait Gallery care a strans 1.000.000 de lire sterline pentru reabilitarea muzeului. A purtat o rochie Alexander McQueen reinterpretata dupa un model similar din 2017 pe care l-a afisat la Premiile BAFTA. Pantofii au fost Jimmy Choo, geanta-clutch a fost Prada, iar bijuteriile au fost din morganit si diamante de la Kiki McDonough.

17 martie 2019. La parada Garzilor Irlandeze de Ziua Sfantului Patrick, Kate Middleton a purtat o rochie-palton de inspiratie militara creata de Sarah Burton pentru Alexander McQueen. Tinuta a fost accesorizata cu o palarie in aceeasi nuanta de verde, pantofi negri Gianvitto Rossi si o geanta-clutch de la Jenny Packham. Brosa aurie in forma de trifoi se numeste Shamrock si apartine Garzilor Irlandeze. I-a fost imprumutata Ducesei pentru ceremonia oficiala, fiind purtata inainte de Regina Mama si de Printesa Anne.

19 martie 2019. A fost prima aparitie oficiala a Ducesei cu Regina Elizabeta a II-a, fara vreun alt membru al Familiei Regale. La King’s College din Londra a fost deschisa Bush House, o noua aripa destinata studentilor faimoasei universitati. Kate a mentinut un ton mai neutru purtand gri pentru prima oara in ultimele luni. Rochia a fost creata de Catherine Walker iar accesoriile alese au fost printre preferatele Ducesei: pantofii Gianvitto Rossi pe care i-a purtat in majoritatea aparitiilor precedente, palaria John Lock si clutch-ul Mulberry.

28 martie 2019. Kate a luat parte la activitatile din parc ale Cercetasilor Britanici: au plantat copaci, au adunat frunze si au desfasurat jocuri de grup. Tinuta a mai relaxata, potrivita contextului. Jacheta este Barbour, un pulover burgundiu de la J.Crew, ghete de la Chloe si esarfa specifica Cercetasilor.

21 aprilie 2019. Familia Regala Britanica a participat la slujba de Pasti la Capela St.George din Windsor. Ziua a coincis cu aniversarea a 93 de ani de la nasterea Reginei Elizabeta. Ducesa a purtat un palton Alexander McQueen, palarie Jane Taylor, pantofi si geanta de la Emmy London, cerceii cu diamante de la nunta din 2011 creati de Robinson Pelham si brosa cu simbolul familiei Middleton.

25 aprilie 2019. Kate Middleton si Printul Harry au fost prezenti la ANZAC Day, un eveniment comemorativ pentru soldatii din Australia si Noua Zeelanda care si-au pierdut viata in Primul Razboi Mondial. Ducesa a purtat o rochie-palton de la Catherine Walker in culoarea albastru-paun, o palarie Rosie Olivia Millinery cu pene de fazan, pantofi si geanta Emmy London intr-o nuanta de verde inchis si un set de cercei si lant de diamante si topaz albastru. Alternanta de verde si albastru a fost preluata din penele palariei.

1 mai 2019.  Kate este patron regal al Centrului National pentru Familii si Copii Anna Freud din 2012 iar pe 1 mai a deschis aripa Kantor, un nou Centru de Excelenta. Ducesa a purtat o rochie verde Emilia Wickstead, geanta Mulberry, pantofii Gianvitto Rossi si cerceii cu diamante si ametist verde.

7 mai 2019. Kate si William au aparut in Greenwich, in Sudul Londrei pentru a lansa The King’s Cup Regatta, o cursa de iahturi care urmeaza sa aiba loc in luna august si care strange bani pentru 8 dintre organizatiile caritabile patronate de Ducesa si Print. Pentru acest eveniment, a purtat o tinuta cu tematica nautica cu pantaloni de la LK Bennett cu geanta si pantofi de la Emmy London.

8 mai 2019. Pentru vizita in Tara Galilor, Kate si William s-au intalnit cu Garda de Coasta locala, au vizitat o mina de sare, baza de salvare a elicopterelor si au strans gunoaie de pe plaja alaturi de localnici. Ducesa a purtat un blazer rosu din lana de la Lorenzo Serafini, cizme negre cu toc de la Aquatalia, geanta Aspinal Midi Mayfair si cercei cu diamante Citrine de la Kiki McDonough.

14 mai 2019. Ducesa a fost intr-o vizita la Bletchley Park unde bunica Ducesei si sora geamana a acesteia au lucrat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. In Centrul Bletchley lucrau oameni specializati in a descifra mesajele inamicilor. Rochia purtata de Kate a fost creata de Alexandra Rich si inspirata de celebra fotografie de la finalul Razboiului, din Times Square in care un marinar saruta o femeie necunoscuta. Tinuta a fost completata de pantofii Emmy London, o geanta-clutch Smythson Panama, perle Kiki McDonough si o brosa care a apartinut bunicii lui Kate.

20 mai 2019. Kate a fost unul dintre designerii Chelsea Flower Show, cea mai spectaculoasa expozitie de flori din Marea Britanie. Ducesa a facut un tur regal pentru Printul William si Regina Elizabeta prin gradini purtand o rochie florala Erdem, o pereche de wedges Castener Carina si cercei de la Cassandra Goad Cafoviore.

20 mai 2019. In aceeasi zi a avut loc petrecerea anuala din gradina Buckingham Palace cu 30.000 de invitati din toata lumea. Kate Middleton s-a schimbat intr-o rochie-palton Alexander McQueen intr-un roz pal, in contrast perfect cu verdele din jur. Palaria a fost creata de Juliette Botterill, geanta-clutch de Loeffler Randall si pantofii nude preferati, Gianvitto Rossi. Accesoriul care a facut tinuta si mai speciala a fost perechea de cercei Colingwood cu diamante si perle care a apartinut Printesei Diana.

3 iunie 2019. Pentru cina de stat la care a fost invitat Presedintele SUA, Donald Trump, membrii Familiei Regale Britanice au urmat protocolul si au purtat cele mai elegante haine din garderoba accesorizate cu diademe si orice ordin, stea, stema sau decoratiune primita de-a lungul anilor. Kate a purtat o rochie si un clutch Alexander McQueen, diadema Lover’s Knot si cerceii cu safire care au apartinut Reginei Mama.

6 iunie 2019. A avut loc concertul Beating Retreat la Horse Guards Parade in Londra iar Ducesa de Cambridge a purtat o rochie-palton creata de Catherine Walker, un clutch Mulberry, pantofii Gianvitto Rossi in nuanta praline si cerceii Cassandra Goad Cavolfiore cu aur de 18k si sapte perle reunite intr-o forma florala.

8 iunie 2019. Datand din 1748, ceremonia Trooping the Colour marcheaza o zi importanta pentru armata britanica printr-o parada extraordinara in prezenta Familiei Regale Britanice. Kate a purtat o rochie galben-pal cu umerii ridicati de la Alexander McQueen si o palarie Philip Treacy accesorizate cu o pereche de cercei cu diamante si perle din colectia bijuteriilor regale.

12 iunie 2019. Intr-o seara ploioasa de iunie a avut loc Gala dedicata saptamanii dependentelor de orice fel patronata de Kate Middleton. Vremea nu a oprit-o pe Ducesa de Cambridge sa poarte din nou o rochie alba, din 2016, creata de designerul Barbara Casasola. Pantofii alesi pentru aceasta ocazia a fost pereche de tocuri in degrade vazuti la Premiile BAFTA de la Jimmy Choo, clutch-ul a fost de la Classic Charlie, iar cerceii cu topaz albastru de la Kiki McDonough.

17 iunie 2019. Luna ceremoniilor oficiale a continuat pe mosia Castelului Windsor cu evenimentul Order of the Garter dedicat celor 24 de cavaleri ai Reginei. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Catherine Walker inspirata din anii ’50, o palarie Sylvia Fletcher, pantofi Prada si un clutch de la Stuart Weitzman.

18 iunie 2019. Unul dintre cele mai asteptate evenimente din calendarul regal este Royal Ascot cand este acordata Cupa de Aur pentru cei mai buni jochei si cai din Marea Britanie. Kate Middleton a purtat pentru prima data o tinuta Elie Saab formata dintr-o fusta de tulle, o bluza cu funda si o geanta clutch. Pantofii argintii Gianvitto Rossi inspirati din Cenusareasa completeaza tabloul Ducesei alaturi de o palarie Philip Treacy si cerceii cu topaz albastru de la Kiki McDonough.

25 iunie si 1 iulie 2019. In primul eveniment, Ducesa a luat parte la un workshop de fotografie alaturi de copiii care beneficiaza de programele organizatiei Action for Children patronata de Kate. A purtat o rochie Ridley London si espadrile cu platforma de la Castaner Carina. Al doilea eveniment a fost un picnic gazduit pentru copiii dintr-o alta asociatie aflata sub patronajul regal: RHC Back to Nature. Ducesa a purtat o rochie Sandro Paris, espadrilele de mai sus si cercei Polly Petal de la Accesorize.

2 iulie 2019. Fiind patronul regal al Clubului Englez de Tenis de teren, Ducesa a fost prezenta in a doua zi a turneului Wimbledon. Kate a purtat o rochie alba de la Suzannah cu o geanta de vara si curea de la Alexander McQueen, pantofi negri Gianvitto Rossi si ochelari Ray Ban. Funda din piept este simbolul All England Lawn Tennis & Croquet Club.

13 iulie 2019. Kate Middleton a revenit la Wimbledon pentru Finala Feminina dintre Simona Halep si Serena Williams. Halep a castigat iar Ducesa a tinut sa o felicite dupa eveniment, intalnirea lor fiind surprinsa intr-un filmulet postat pe contul oficial de Instagram al Ducesei. Kate a purtat o rochie Dolce & Gabbana pe care o are in garderoba din 2016. Pantofii au fost de la Rupert Sanderson, geanta D&G, cerceii Asprey Oak Leaf, iar ochelarii au fost Ray Ban.

14 iulie 2019. Nu numai ca a fost prezenta la Finala Masculina la Wimbledon 2019 dar Kate Middleton i-a inmanat trofeul castigatorului, Novak Djokovic si l-a consolat pe Roger Federer dupa meciul intens. Ducesa a purtat o rochie Emilia Wickstead, o geanta vintage, pantofi ALDO si cercei In2Design.

8 august 2019. Kate si William au participat la King’s Cup, cursa de iahturi in scopuri caritabile. Inainte de a se schimba in echipamentul sportiv special pentru yachting, Ducesa a purtat o bluza Sandro cu pantaloni LK Bennett si pantofi sport Superga Cotu Classic. Pe yacht, tinuta a fost formata dintr-o jacheta Team Softshell, sapca de la Gill Marine Sail GP si pantofi New Balance.

5 septembrie 2019 a fost prima zi de scoala pentru Printesa Charlotte si inceputul celui de-al treilea an scolar pentru Printul George. Kate Middleton a purtat o rochie Michael Kors, pantofi Prada si cercei cu diamante Aspre Leak Oaf. Mai multe poze veti gasi aici.

10 septembrie 2019. Kate a mers la deschiderea unei noi gradini lucrata cu ajutorul RHS Wisley, asociatie pe care o patroneaza si ale carei evenimente le frecventeaza deseori pentru a lucra cu copiii din centrele speciale. Ducesa a purtat o rochie Aurora de la Emilia Wickstead, pantofi cu platforma de la Monsoon London si cercei Accesorize.

19 septembrie 2019. Ducesa a facut o vizita la Sunshine House Children And Young People’s DevelopmentCentre pentru a invata despre un nou program dezvoltat pentru tinere mame. Kate a purtat o bluza cu buline de la Equipment, pantaloni Zara, pantofi Gianvitto Rossi si cercei Accesorize.

26 septembrie 2019. Kate si William au lansat la apa vaporul pentru cercetare polara care ii poarta numele lui David Attenborough. Ducesa de Cambridge a purtat pentru a patra oara in public rochia-palton albastra de la Alexander McQueen cu o geanta Asprey 1781, pantofi Emmy London si cercei de la Mapping & Webb.

2 octombrie. In pregatirea turneului din Pakistan, Ducesa si Printul au participat la un eveniment la Centrul Aga Khan din Londra. Rochia verde purtata este inspirata de drapelul national pakistanez fiind semnata de ARoss Girl x Soler. A accesorizat-o cu pantofii Emmy London si cercei din ceramica de la Zeen, un designer pakistanez stabilit in Londra.

9 octombrie 2019. Aflandu-se sub patronajul regal al lui Kate Middleton din 2013, Natural History Museum a deschis Centrul Angela Marmont salvarea animalelor salbatice din Marea Britanie. Kate a fost la deschidere imbracata in pantaloni Jigsaw, pulover Warehouse, geanta Chanel si pantofi Tod’s.

14-19 octombrie 2019, turneu in Pakistan. Pe parcursul a 5 zile, Printul William si Ducesa de Cambrigde au vizitat scoli, spitale, s-au intalnit cu presedintele Pakistanului, au participat la meciuri de cricket.

14-19 octombrie 2019, turneu in Pakistan. A fost cel mai complex turneu regal in Pakistan realizat pana acum. Ducesa a schimbat zeci de tinute create atat de designeri britanici cat si de designeri locali sau pakistanezii stabiliti in Marea Britanie. Toate tinutele purtate le gasiti aici.

14-19 octombrie 2019, turneu in Pakistan. Kate Middleton a tinut sa multumeasca fiecarui designer ale carui haine le-a purtat in turneul din Pakistan astfel ca a scris cate o scrisoare de mana pentru fiecare dintre ei. In Marea Britanie exista 1,5 milioane de pakistanezi iar promovarea Commonwealth-ului este un punct diplomatic important pentru Familia Regala.

7 noiembrie 2019. A avut loc lansarea National Emergencies Trust loc in Trafalgar Square in Londra, o organizatie menita sa stranga bani pentru situatii de urgenta si accidente. Ducesa a revenit la designerii britanici printr-o rochie Emilia Wickstead, o geanta Aspinal, Beulah London si pantofi lacuiti Jimmy Choo.

9 noiembrie 2019. Familia Regala in formula completa a participat la Festival of Remembrance la Royal Albert Hall, un eveniment dedicat tuturor celor cazuti in razboaie sau in serviciul Fortelor Armate. Ducesa a purtat o rochie bleu-marin cu un cluth Alexander McQueen, pantofi Jimmy Choo si o bentita cu pietre negre stralucitoare de la Zara.

10 noiembrie 2019. Festival of Remembrance a continuat cu Remembrance Sunday, o ceremonie care are loc in fiecare an la 11 am pentru a aminti de armistitiul care a incheiat Primul Razboi Mondial: a 11a ora din a 11a zi din a 11a luna. Kate Middleton a purtat o jacheta de inspiratie militara creata de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, o palarie Philip Treacy, o brosa a Legiunii Britanice Regale si cercei imprumutati din colectia personala a Reginei.

12 noiembrie 2019. Luna noiembrie a continuat cu lansarea serviciului Shout prin care oamenii care sunt intr-o criza de orice fel sunt pusi in contact imediat cu un voluntar. Kate a purtat un blazer Smythe cu o pereche de pantaloni Joseph, curea Zara, pantofi Gianvitto Rossi si bijuterii Mappin & Webb.

15 noiembrie 2019. Una dintre primele organizatii care a intrat sub patronajul regal al lui Kate dupa casatoria cu William a fost EACH, East Anglia’s Childen’s Hospices. O noua casa pentru copii a fost deschisa in Norfolk iar Ducesa a aparut in costumul Oscar de la Renta purtat in luna ianuarie, la Opera.

18 noiembrie 2019. Royal Variety Performance este spectacolul anual in scop caritabil, de a strange bani pentru profesionistii din industria divertismentului care ajung la batranete si trec prin vremuri grele. Pentru serata, Kate a purtat o rochie din dantela Alexander McQueen, clutch si pantofi Jimmy Choo si cercei Erdem.

3-4 decembrie 2019. Pe 3 decembrie a avut loc receptia oferita de Regina Elizabeta a II-a pentru participantii la summit-ul NATO. Ducesa s-a intalnit cu Klaus Iohannis si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis. Mai multe poze aici. Pe 4 decembrie, Kate a aparut la o ferma din Buckinghamshire pentru un eveniment al uneia dintre organizatiile caritabile pe care le patroneaza, Family Action. A purtat o geaca Perfect Moment, un pulover Really Wild si ghete Berghaus Supalite.

11 decembrie 2019. Ultima receptie diplomatica a anului 2019 a avut loc la Buckingham Palace in prezenta a 950 de invitati. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie navy de catifea Alexander McQueen cu diadema Lover’s Knot creata pentru Regina Mary in 1914 si colierul cu diamante Nizam of Hyderabad.

25 decembrie 2019. Iesirea la slujba de Craciun pe mosia Sandringham a devenit o traditie a Familiei Regale care atrage mii de oameni la portile bisericii pentru a-i vedea. Pentru ziua de Craciun, Kate Middleton a purtat un palton Catherine Walker inspirat din epoca victoriana, o palarie Sylvia Fletcher for Lock & Co., pantofi Emmy London, clutch Natasha si cercei cu diamante si ametist verde de la Kiki McDonough.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Citește în continuare