Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Istvan Teglas

E week end si chiar daca toata saptamana a fost ca un week end pentru ca suntem in izolare (stam acasa cu totii cuminti) ar trebui ca astazi sa facem ceva mai special. Poate sa vedem un film care ne place sau un spectacol de teatru pe care nu l-am fi putut vedea in alte vremuri ( de exemplu, D’ale Carnavalului, exceptionala montare a lui Silviu Purcarete de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu, e doar astazi online – detalii aici)

Urban.ro continua seria de playlisturi motivationale cu un actor care ne este foarte drag: Istvan Teglas.

E un actor multi talentat, care ar fi putut fi oricand si dansator. Are, de altfel, spectacole de dans la Linotip si speram ca, dupa carantina, veti merge sa le descoperiti.

Istvan e in atentia publicului in ultimele luni gratie rolului minunat din La Gomera, filmul  lui Corneliu Porumboiu pentru care a fost nominalizat la premiile Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Intr-o conversatie cu Corneliu Porumboiu, care va fi publica pe Urban.ro zilele viitoare, regizorul spunea ca “era doar o chestiune de timp pana cand Istvan era distribuit in filme, pentru ca este un actor foarte foarte bun”

Il vom putea vedea, la toamna cel mai probabil, si in filmul lui Cristi Puiu, Malmkrog, care a fost premiat in urma cu cateva saptamani la Festivalul de film de la Berlin.

In teatru il puteti vedea in foarte multe spectacole, doar la TNB are in aceasta stagiune roluri in 11 spectacole ( Regele Lear, Padurea Spanzuratilor, Beginners, Trei surori) fara sa includem si teatrul independent unde are , de exemplu, In ploaie, un spectacol in 2 personaje foarte puternic si foarte emotionant.

Iata playlistul lui Istvan Teglas

Citește în continuare