Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Vlad Balan

Cel care ne ofera playlistul motivational in aceasta zi de vineri, in care e si Ziua Internationala a Teatrului, e un actor din tanara generatie care are deja si experienta de mentorat si profesor: Vlad Balan.

Il stiti din serialul Valea Muta de la HBO (unde il avea partener pe Theodor Soptelea al carui playlist il descoperiti aici), e angajat al Teatrului Nottara din Bucuresti, a absolvit UNTAC , sectia Actorie, in 2015, iar in 2016, masteratul în Arta actorului.

Dincolo de toate astea, Vlad a fost profesor de teatru la Scoala Ioanid, dar si trainer in multe dintre festivalurile de teatru dedicate tinerilor.

In 2016 a fost selectat in programul 10 pentru film de la TIFF, un proiect in care, in fiecare an, 10 actori de teatru din toata tara sunt expusi producatorilor de film pentru a fi descoperiti si invitati la casting. Dupa aceasta selectie a aparut rolul din “Valea Muta”.

Il vedeti la teatru la Nottara in „Vlaicu Voda”, „Cum va place”, „Nunta”, dar si  in „7 dintr-o lovitura”, regia Anghel Damian, sau in „Draga Elena Sergheevna” dupa Ludmila Razumovskaia, regia Alexandru Mâzgareanu, Teatrul de Comedie.

Pe liternet.ro puteti gasi o serie de articole si interviuri scrise de Vlad Balan despre teatru.

Iata playlitul propus de el.

Mircea Vintila – Pamantul deocamdata (Dribbler’s Twenty Remix)

Bad Vibes – K.Flay

Do you love me – The Countours

Gasoline – Houndmouth

Drinkee – Sofi Tukker

DUCKWORTH. – Kendrick Lamar

Daylight – Aesop Rock

Good News – Mac Miller

Hero – Michael Kiwanuka

Renegades – X Ambassadors

Ayayay – Bratia Stereo (feat. Tony Tonite)

Territory – The Blaze

Trippy – Anderson Paak

Funnel of love – Wanda Jackson

No Role Modelz – J. Cole

Something to believe in – Young the Giant ( Live Acoustic)  

Citește în continuare