Skip to content

#SprijinaAfacerileLocale: prajitorii de cafea si cafenele

Stim ca e mult mai practic sa ne bem cafeaua din doze deja gandite si pregatite de brandurile mari, dar daca vi se face dor de atmosfera cafenelelor voastre preferate, daca vreti sa aveti cafea proaspat prajita si rasnita si, mai ales, daca vreti sa sustineti micile afaceri ale cafenelelor voastre dragi, aveti mai jos cateva propuneri.

Fiecare pachet de cafea cumparat, fiecare voucher achizitionat acum pentru cand se vor deschide cafenelele, inseamna o leafa in plus platita pentru unul dintre angajati.

P.S. vedeti ca sunt si oferte speciale de week end, delivery cafea si croissant de la cafeneaua voastra preferata.

Guido Coffee preia in continuare comenzi, livrand in Bucuresti, iar transportul este gratuit pentru orice comanda de minimum doua pungi de cafea

In aceasta perioada, Guido Coffee a renuntat la varianta “coffee to go”, insa are stocul proaspat si gata de prajit pentru comenzile de cafea cu livrare la domiciliu sau ridicare din cafeneaua din Strada Mihai Eminescu nr. 182.  In magazinul lor online, acolo unde puteti si comanda, gasiti o oferta diversificata, care include, de exemplu, cafea Brazilia Sertaozinho, Costa Rica Perla Negra, Columbia Tambo sau Etiopia Chelchele. In magazinul online mai puteti gasi si accesorii si pachete cadou. Mai multe detalii puteti citi pe pagina lor de Facebook.  

Steam Coffee Shop inca ofera optiunea de “coffee to go” si are provizii multe de cafea pe care le puteti comanda prin platformele de curierat sau pe care le puteti ridica personal

In ultimele zile, Steam Coffee Shop a decis sa pastreze deschis doar magazinul din Aviatorilor, cel din Piata Romana fiind inchis. Se acorda o importanta crescuta masurilor de siguranta si igiena, recomandandu-se plata cu cardul, iar la comenzile plasate trebuie sa specificati daca doriti cafea boabe sau macinata, iar daca este macinata, pentru ce anume o veti folosi. Puteti ridica comanda personal, puteti comanda prin platforma Uber Eats sau sa trimiteti un curier Glovo sa o preia. Detalii despre comenzi, optiunile de pungi de boabe, gramaj si pret, puteti gasi pe pagina de facebook Steam Coffee Shop.

Boiler Coffee Shop livreaza la domiciliu, transportul e gratuit, iar pentru a reusi sa treaca cu bine peste aceasta perioada au pregatit si cateva gift-carduri cu valabilitate nelimitata

Boiler Coffee Shop ar fi trebuit sa deschida o a doua cafenea in Bucuresti, insa situatia actuala i-a determinat sa isi amane un timp aceste planuri. Comenzile pentru livrari la domiciliu se preiau inca prin WhatsApp/telefon la 0722149760, mesaj privat prin Facebook sau adresa de email: [email protected]. Pentru livrare sunt disponibile ofertele: Punga cafea boabe sau macinata de preparat acasa si Cold Brew 1 litru – 100 lei, Cold Brew 1 litru – 50 lei, Punga cafea 340 g boabe sau macinata in functie de metoda de preparare – 60 lei.

Gift-cardurile de achizitionat acum si de folosit mai tarziu de voi sau prietenii vostri sunt disponibile in urmatoarele variante: Cafea si dulciuri – 30 lei, Cafea si dulciuri (combinatia aleasa de voi) – 50 lei, Cafea la pachet, cafea si dulciuri (combinatia aleasa de voi) – 100 lei si Coffee Discovery Experience (care consta in produse la alegere sau 2 ore de introducere in experienta “specialty coffee”: degustare de cafea, sesiune unu la unu cu barista pentru a intelege diferite profiluri de cafea si procese de preparare) – 150 lei. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook Boiler Coffee Shop.

Pentru ca Sloane Coffee Roastery sa continue sa functioneze, voi trebuie sa stati acasa si sa comandati cafeaua lor, livrata apoi prin curier

Aceasta este formula gasita de cei de la Sloane Coffee Roastery pentru aceasta perioada. Pe site-ul cafenelei gasiti sortimente de cafea diversa si puteti comanda online. Acum, cafeneaua are si o oferta speciala: toate comenzile online au 20% discount, folosind codul STAYHOME2020. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul lor, dar si pe pagina de facebook Sloane Coffee Roastery.

Artisan Coffee livreaza prin curier, direct din depozit, atat sortimente de cafea, cat si echipamente si accesorii pentru cafea

Showroomul Artisan Coffee din Baneasa este inchis, insa se continua livrarea pentru cafea, expresoare, rasnite, prajitoare, cantare si alte accesorii si echipamente. In aceasta perioada, produsele au reduceri importante, iar livrarile sunt gratuite pentru comenzi de minimum 50 lei. Pe site-ul Artisan Coffee sau pe pagina de facebook puteti citi mai multe detalii.

Cafea asortata cu pancakes pentru un mic dejun perfect

Cei de la Coftale Coffee Shop va trimit la usa un rasfat pe cinste mai ales daca sunteti iubitori de cafea. Cu specialitati precum Batch Brew sau Sweet Coftale in meniul lor regasiti si obisnuitele espresso sau cafe latte. Preturile sunt cuprinse intre 9 si 16 ron, in plus cu ajutorul celor de la uber eats, care va vor lasa comanda la usa, puteti alege si un mic dejun care poate fi comandata la orice ora din zi sau o portie delicioasa de american pancakes. Daca iesiti la cumparaturi va puteti lua cafeaua to go de la sediul lor situat pe strada Profesor Ștefan Mihăileanu nr.42.

Puteti oferi cadou un voucher care poate fi utilizat pentru orice fel de cafea acum sau dupa aceasta perioada

Cei de la Contego The Coffee Factory s-au adaptat schimbarilor, iar iubitorilor de cafea le aduc boabele proaspăt prăjite de pe siteul lor  www.contegocafe.ro direct la usa. Pachetele de cafea se pot comanda in gramaje de 100g, 150g sau 500 de g, iar daca stati pe o raza de 3 km in apropierea sediului lor aflat pe bulevardul Regina Elisabeta nr.54, orice preparat din cafea, ceai sau fresh va fi livrat direct la usa voastra. Puteti plasa comanda și la numărul de telefon 0770 928 928 (apel, sms sau WhatsApp). Mai mult, dacă doriti să faceti un cadou cuiva drag ii puteti oferi un card cadou care poate fi folosit pentru orice fel de consumație în cafenea și în grădină (după ce trece această perioadă) sau acum pentru cumpărături de pe site-ul cafenelei. Daca iubiti cafeaua la Ibric, va recomandam boabele India Plantation.

Pachetul „obiceiul de weekend” oferit de Dose Cafe include placerile unei dimineti relaxante pentru care ati iesi din casa

Dose Cafe a implementat in aceasta perioada o campanie care va aduce acasa pentru care ati ieși din casă într-o dimineață de weekend. Pachetul conține: cafea de Specialitate (orice bautura la alegere); croissant; fresh de portocale (sau shot ghimbir); tartă cu rubarbă (sau cheescake) – pregătită de Chez Odette. Acestea sunt concepute pentru 1, 2 sau 4 persoane. În funcție de varianta aleasă produsele conțin 1, 2 sau 4 produse din fiecare, iar livrarea este gratuită!  Pentru a comanda ii puteti contacta pe pagina lor de Facebook. Cafeneaua livreaza cu echipa proprie in Bucuresti sau prin curier in provincie daca doriti pachete de boabe de cafea sau macinata. In timpul saptamanii livrarile sunt gratuite daca plasati comenzi peste 100 de lei.

Orygins – Locul de unde puteti sa beti cafea de peste tot din lume

Se spune ca o cafea extrasa asa cum trebuie nu e amara, ci mai degreaba dulceaga, iar laptele ii potenteaza aceasta caracteristica. Cei de la Orygins Specialty Coffee va ofera sansa sa va bucurati de cafea adusa din diferite colturi ale lumii. Puteti descoperi  complexitatea notelor pe care le au cafelele în mod natural, fără adaosuri de siropuri. Până în prezent, Orygins Specialty Coffee au importat mai mult de 50 de tipuri de cafea pe care le schimba in fiecare luna. Prin intermediul paginii lor de Facebook puteti comanda cafea boabe/rasnita si echipamentele de preparat acasa cafeaua (cafflano).

Puteti deveni experti in prepararea cafelei cu ajutorul celor de la Trofic

Trofic este un brand semnat și creat de Origo, unul dintre cei mai apreciați experți în cafeaua de specialitate din România, recunoscut prin coffee shop și prin prăjitoria proprie.

In aceasta perioada activitatea din cafenea este oprita, insa se livreaza cu ajutorul curierului toata energia la prajitoria Origo. Prin intermediul site-ului www.origocoffee.ro puteti comanda specialitati de cafea provenite din Costa Rica, Ehtiopia, Kenya, Honduras, Indonesia, Columbia sau Brazilia, iar cu ajutorul kit-urilor de preparare disponibile pe aceeasi platforma veti putea deveni un adevarat barista in aceasta perioada.

Coffee Store – Cafenea din zona Victoriei, cu magazin online care pune la dispozitia iubitorilor de cafea si ceaiuri diferite sortimente exotice si oferte avantajoase

La baza proiectului Coffee Store sta inca de la inceput responsabilitatea fata de mediu, materia prima si consumatori. Printre sortimentele renumite se regaseste cafeaua care surprinde aroma clara distinct-florala a varietatii Typica, originara din Costa Rica, cu note aromatice de musetel, cirese si toffee, care costa 100 lei/kg.

Cignobianco, cu note aromatice de ciocolata cu lapte, migdale, prune si caramel, este singurul blend de espresso pe care il produce prajitorul Gardelli si reprezinta in viziunea sa gustul ideal al cafelei zilnice si se poate achizitiona la pretul de 170 lei/kg.

Coffee Store detine si o gama variata de ceaiuri printre care Rimiro (250 g, 65 lei) – contine pepene rosu, afine, piersica si ceai negru sau Brazilia Santa Lucia Beija Flor (250 g, 55 lei) cu note de vanilie, fructul pasiunii, stafide si migdale, alaturi de multe alte produse.

Livrarile sunt gratuite in Bucuresti si contra cost, prin curier, in restul tarii, iar comenzile se pot plasa pe pagina de Facebook Coffee Store printr-un mesaj privat si telefonic la 0720045411, cat si pe Whatsapp.

Camera din fata – cafeneaua situata in centrul Bucurestiului, si-a reorientat activitatea in aceasta perioada catre vanzarile online, clientii avand astfel posibilitatea sa-si comande sortimente de cafea din diferite colturi ale lumii, dar si ceaiuri aromate.

Printre propunerile celor de la Camera din Fata se numara cafeaua din Etiopia, sortimente din Guatemala, din Papua Noua Guinee, Costa Rica si multe altele, iar preturile se situeaza intre 30 – 40 lei pentru pachetele de 250 g. Exista oferte si pentru anumite tipuri de cafea la 1 kg (70 lei), iar cafeaua fara cofeina nu lipseste din stoc. 

La capitolul ceaiuri, Camera din fata vine cu o gama si mai variata, cu diferite feluri de ceai verde, de fructe, galben, negru, rooibos sau din alte plante, la preturi care pornesc de la 14 lei/100 g si difera in functie de sortimentul ales.

Intreaga oferta se gaseste pe cameradinfata.ro, de unde se poate comanda in sistem de magazin online, pentru mai multe detalii, cei interesati pot suna la  021.2600006.

Drip Coffee Shop – situat in zona istorica din apropierea Parcului Carol, pe strada 11 iunie din Bucuresti, vinde in prezent online produsele preferate ale clientilor, care-si pot savura cafeaua indragita chiar acasa. 

Inca de la inceput au avut ca scop cafeaua de calitate, ceea ce se traduce in boabe alese saptamanal doar de la prajitorii cu experienta, in cantitati mici si proaspete. Printre sortimentele care pot fi comandate nu lipsesc tipuri precum El Salvador la 1 kg (200 lei), Nicaragua Un Regalo De Dios (55 lei) sau Brazilia A. Vivaqua (55 lei), iar la capitolul ceaiuri si cacao gasim ciocolata calda dark, ciocolata calda cu lapte si sare, ceai Prana Chai Original Masala, Pure Prana, Sprite’s Delight si altele. 

Comenzile se pot plasa pe www.drip.ro in regim de magazin online, iar pentru mai multe detalii, Drip Coffee Shop poate fi contactat si la numarul de telefon 0726262656.

VanFruct Coffee Shop este una dintre cele mai cochete cafenele din Bucuresti, care ofera cafea exotica de specialitate, ciocolata calda bio, fresh la litru din fructe proaspete, alaturi de multe alte bunatati.

In oferta VanFruct Coffee Shop se gasesc diverse sortimente de cafea, prana chai, fresh-uri delicioase din mixuri de fructe exotice precum ananas, fructul pasiunii, mandarine, rodii, cold brew la litru, waffles, iar produsele pot fi ridicate fara contact cu personalul, de la usa cafenelei, situata pe strada Ion Campineanu nr 21.

Comenzile pot fi plasate telefonic la 0799624834.

Beans&Dots este primul coffee shop implicat in campania #cafeapentruspitale care trimite cafea boabe sau macinata catre spitalele din linia intai, tocmai pentru a ajuta atat afacerile mici, cat si spitalele din Romania.

Initiativa are un mecanism simplu: un coffee shop care si-a inchis businessul temporar este ajutat sa isi continue activitatea si acesta da mai departe o cafea calda medicilor si personalului medical aflat la datorie in aceasta perioada dificila.

O cafea costa doar 4 lei, iar doritorii pot cumpara unul sau mai multe vouchere speciale a cate 5 cafele la 20 lei, pentru a le dona catre spitale. La fiecare 50 de cafele cumparate de clienti, se trimite 1 kg de cafea catre spitale, kilogram din care se pot prepara 60-70 de cafele pentru personalul medical.

Cardul in valoare de 20 lei poate fi achizitionat online prin ialoc.ro.

Initiativa a fost lansata de catre Beans&Dots impreuna cu ialoc.ro si cu suportul The Barn Coffee Roasters, cei care prajesc cafeaua, si Rename Advertising, oamenii curajosi si voluntari care vor livra cafeaua catre spitale.

Delicatese Florescu spune povestea unui magazin de cafea gourmet si a altor delicatese

Este primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, deschis in iulie 2010 in centrul Capitalei. Intim si prietenos, “Delicatese Florescu” te imbie cu aromele irezistibile ale celor mai bune si mai rare cafele din lume, proaspat prajite la cea mai performanta masina de prajit a momentului, chiar de catre Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucurestiului de altadata.

Alaturi de cafea, ofera si alune de padure, caju, fistic, migdale, arahide proaspat prajite de noi, cacao si stafide, o gama variata de dulciuri (inclusiv fara zahar si bio) si de ceaiuri premium, vinuri Casa Isarescu si coniac armenesc Ararat. Toate acestea insotite de o selectie deosebita de delicatese literare si muzicale, caree raspund celor mai rafinate gusturi.

Din 23 martie magazinele si-au modificat programele de lucru. Acestea pot fi vazut pe pagina de facebook, aici: https://www.facebook.com/Delicatese-Florescu-987980391258327/.

Comenzile pot fi facute telefonic la 0728228025 sau pe site-ul www.delicateseflorescu.ro, vor fi procesate si expediate prin curier, in regim normal, de luni pina vineri.

Milu Cafe pulseaza, gandeste si respira povesti incantatoare

Milu Cafe este o cafena cocheta si simpatica din centrul orasului Bucuresti, care ofera o varietate de experiente placute de domeniul cafelei de specialitate, alaturi de alte cateva bunatati sanatoase, precum biscuitii si batoanele, fructele proaspete si sucurile rare si ceaiuri, care, in tandem cu atmosfera retro te motiveaza sa revii.

In momentul de fata exista o oferta speciala de 10 produse + 1 gratuit, orice ar fi, de la biscuiti de 4 ron pana la cafea punga Columbia Geisha 95 ron/200 g. Sau, daca vrea cineva sa cumpere pentru acasa are posibilitatea sa aleaga cafea boabe intre 35/45/55/65/95 ron/200 g sau 1 kg pretul a 4 pungi de 200 g. Adica o punga de 1 kg la pretul de 800 g in pungi de 200 grame.

Voucherul de 10+1 este unul de criza, pentru atunci cand vor deschide. Se poate plati azi, acum, iar cand vor veni la cafenea vor putea folosi voucher-ul.

Comenzile se pot face la numarul de telefon: 0770 802 969 sau prin mail la: [email protected]

Sheida Coffee & Stories este o cafenea sociala situata in inima Bucurestiului care redirectioneaza profitul 100% catre Policlinica Sociala Baba Novac. Un spatiu care te linisteste si te energizeaza in acelasi timp, si te duce cu gandul la tinuturile calduroase ale Persiei de altadata

Imaginati-va ca exista un loc in Bucuresti unde puteti simti subtil in aer arome de turmeric, cardamom si apa de trandafir, in timp ce covoarele persane, in nuante de turcoaz si fucsia, sau cafeaua la ibric va poarta pasii prin marea de povesti a Orientului Indepartat. Bine, poate nu atat de indepartat, ci chiar pe Ion Campineanu 23.

Cafeaua sau cele 52 de tipuri de ceai de specialitate, alaturi de prajiturile orientale, cu ingrediente exotice si diverse, precum turmeric, cardamom, apa de trandafiri, fistic, create special pentru cafenea, va vor incanta papilele gustative si va vor deschide apetitul pentru mai mult si mai mult.

Ce inseamna asta pentru tine? Poti intra acum pe https://cadou.ialoc.ro/v/sheida-20019, iti comanzi un card valoric pe care sa-l folosesti in locatia noastra dupa ce aceasta perioada dificila trece. Desi e doar temporara, pentru noi e important sa putem fi alaturi de tine si dupa ce totul revine la normal, iar aceasta e o metoda prin care te poti asigura ca vom fi acolo.

De astazi, la Sheida Coffee & Stories poti aduce zambetul pe buzele unui pacient social.

Plateste cafeaua ta si mai cumpara inca o cafea, cu mentiunea ca produsul va ramane in asteptare. Acest lucru inseamna ca un pacient social va beneficia in mod gratuit de produsul pe care tu l-ai platit.

Origo Coffee trateaza cu grija listele de dorinte ale clientilor si aduce preparatele favorite acasa, cu masina sau cu bicicleta

Origo este locul in care s-au stabilit noi standarde in prepararea si servirea cafelei de specialitate si in care s-a incercat explorarea in amanunt potentialul acesteia. Evolutia a fost urmarita pas cu pas, de la ferma, la prajitorie, la espressor si in ceasca, pentru ca produsul final reprezinta pasiunea si munca depusa.

Momentan activitatea din magazin este oprita, insa toata energia a fost dusa la Prajitorie. Rolul acesteia este de a asigura cafea de specialitate proaspat prajita pentru comunitatea care s-a format in jurul ei.

Cei care doresc sa savureze cafeaua acasa pot opta pentru unul dintre abonametele pe care Origo le are, Classic (de la 64 lei), Coffee Enthusiasts (de la 71 lei) sau Roaster’s Choice (de la 73.50 lei). Mai multe detalii despre frecventa cu care sa fie adusa acasa si comenzi de pot afla aici: https://origocoffee.ro/collections/abonamente sau pot plasa o comada pentru pachetele de cafea de specialitate telefonic sau pe WhatsApp, intre 10.00 si 16.00, la numarul 0757 086 689.

Livrarile in Bucuresti, Cold Brew Coffee si Iced Tee, vor fi posibile de luni, 30 martie, se fac pe o raza de 5 km, de la sediul din Lipscani, si vor fi realizate direct de Origo.

Pentru livrarile din tara, Coffee Bag, se poate consulta origocoffee.ro/collections/cafea. Acestea au suportul serviciului de curierat si se efectueaza in 3 zile de la primirea comenzii.

Plata se poate prin ramburs, prin transfer bancar sau cu cardul direct pe site.

Sunday Bagels and Coffee iti aduce primul bagel original, produs in Romania, la pachet cu cea mai buna cafea

Sunday a fost fondat pentru a putea aduce o bucatica de weekend in orice moment al zilei. Specialistii cred ca zilele de lucru trebuie incepute cu o stare de spirit excelenta, de aceea ofera bagels facuti dupa reteta originala din New York, cu ingrediente proaspete, alese pe spranceana, pregatiti pe loc.

La Sunday Bagels and Coffee iti alegi tipul de bagel, semintele cu care sa fie presarat, toppingu-ul si poti spune daca-l preferi rumenit sau nu. Il poti savura in tihna alaturi de o cafea de specialitate single origin adusa tocmai din Columbia.

#sundaypeople a luat decizia responsabila de a inchide activitatea pana vor veni vremuri mai bune, cand isi vor astepta clientii cu mult entuziasm. Pana atunci, ofera abonamente la cafea & bagels platite in avans, cu ridicare cand va fi deschisa din nou. Masura aceasta ii va ajuta sa isi pastreze angajatii, in aceeasi formula, cu salariile platite si sa treaca mai usor peste aceasta perioada gri.

Sunt prezenti in Bucuresti si in tara, in: Brasov, Bacau, Sf. Gheorghe, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu sau Baia Mare. Isi doresc ca produsele sa fie prezente in cat mai multe orase, de aceea cauta parteneri: bacanii, pravalii, magazine naturiste si de specialitate. Pentru orice sugestie, puteti scrie pe facebook, https://www.facebook.com/sunday.ro/?epa=SEARCH_BOX sau la [email protected]

Livrarea este gratuita pentru comenzi de minim 100 de lei. Pentru cele mai mici, acestea au un cost de transport de 20 lei.

Citește în continuare