Skip to content

Cate Blanchett, in tinute si decoruri spectaculoase in campania Armani pentru Craciun.

Cate Blanchett da startul campaniilor de Craciun prin spotul video pentru Armani, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume.

Actrita de origine australiana are cateva aparitii spectaculoase si se distreaza in decoruri tematice de sarbatori intr-un film regizat de Fleur Fortune cu fotografii realizata de Tom Munro.

Campania a fost lansata alaturi de un mesaj care indeamna la trairea vietii cu pasiune, la eliberarea imaginatiei si la bucuria pe care o oferim cand daruim cadouri. O puteti urmari mai jos.

Actrita danseaza si se lasa purtata de magia sarbatorilor in reclama care prezinta starea de spirit dintre Craciun si Revelion cu tinute potrivite pentru ambele ocazii.

Campania incepe cu o rochie rosie care este transformata cu numeroase straturi de tulle si funde rosii de-a lungul filmului. Pe rand, Cate se schimba intr-o silueta avantgardista in care pare impachetata precum un cadou de Craciun. Ulterior, apare intr-o tinuta aurie iar decorul ii este asortat pentru trecerea dintre ani si mesajul „Si” (Da).

Melodia pe care danseaza actrita de 51 de ani este un remix al cantecului clasic „You Don’t Own Me” lansat de Lesley Gore in anii ’60.

Cate Blanchett a devenit in 2013 ambasador pe partea de frumuseste a liniei Armani si al parfumului „Si” pe care il promoveaza in spotul dedicat de sarbatori.

Casa de moda Armani a fost fondata in 1975 de Giorgio Armani insa brandul Armani Beauty a luat nastere in urma cu 20 de ani. Din aceste doua decenii, Blanchett a promovat produsele acestora in ultimii sapte ani.

Pentru anul 2020, Blanchett a preluat neoficial rolul de ambasador principal al Armani Beauty dupa ce a fost una dintre singurele actrite de top de la Hollywood care a avut aparitii publice pe covorul rosu.

Actrita a fost presedintele juriului la Festivalul de Film de la Venetia unde, dincolo de rochiile spectaculoase pe care le-a purtat in conferintele de presa si evenimentele conexe, a purtat in mod exclusiv produse de cosmetica si machiaj ale brandului Armani Beauty.

Parfumul „Si” este dedicat femeilor puternice si asertive iar Blanchett declara ca, desi nu este un moment usor pentru a spune „DA” oricarei provocari, trebuie sa ramanem deschisi catre lume si catre noile oportunitati care se vor ivi.

Blanchett este ambasadorul potrivit pentru „Si” dupa ce si-a construit cariera pe rolurile unor femei puternice.

In trecut, le-a jucat pe Regina Elizabeta I in doua filme diferite, Hela, Zeita Mortii in „Thor: Ragnarok”, mama vitrega in Cenusareasa, Katherine Hepburn in „Aviatorul” sau Galadriel in „Lord of the Rings”.

Exemplul recent este miniseria Mrs.America in care Blanchett joaca un rol aparent antipatic al lui Phyllis Schlafly, activista americana care a luptat impotriva obtinerii drepturilor egale pentru femei si barbati.

Citește în continuare