Skip to content

Robert De Niro si John Malkovich vor juca impreuna in „Wash me in the river” in regia lui Randal Emmett, producatorul „The Irishman”.

Filmul regizat de Randal Emmett este descris ca un thriller in care un dependent de opioide aflat in perioada de recuperare cauta sa se razbune pe dealerii responsabili de vanzarea drogurilor care au dus la moartea logodnicei sale.

Robert De Niro, John Malkovich si Jack Huston vor juca rolurile principale in timp ce rapperul Quavo din trupa Migos se va alatura distributiei din care mai fac parte Tierney Smith, Lindsay Pulsipher si Swen Temmel.

Pentru Randal Emmett, aflat la al doilea film din cariera pe care il realizeaza din postura de regizor, este considerata o realizare importanta faptul ca a reusit sa ii aduca atat pe De Niro cat si pe Malkovich impreuna in acelasi film. Primul film pe care l-a creat, „Midnight in the Switchgrass”, se afla in procesul de post-productie.

Regizorul a postat pe contul lui de Instagram o serie de imagini de la filmarile incheiate in luna ianuarie in Puerto Rico.

Scenariul scris de Adam Taylor Barker si Chris Sivertson (cunoscut pentru „Escape Plan 2: Hades” si „Brawler”) a fost descris ca un thriller de actiune care seamana cu „No country for old men”, productie care a castigat patru trofee Oscar, inclusiv „Filmul anului”.

Desi nu este cunoscut ca regizor, Randall Emmett a produs peste 50 de filme, inclusiv „The Irishman” al lui Martin Scorsese, nominalizat pentru 10 Oscaruri.

In „Wash me in the river”, Emmett a reusit sa il coopteze pe De Niro dupa ce au lucrat impreuna la alte cateva productii, inclusiv „The Irishman”.

De Niro va juca rolul Serifului Church in timp ce Huston va fi Shelby John, dependentul de droguri pornit intr-o misiune de razbunare. Rapperul Quavo va juca rolul dealerului Coyote.

Pe langa videoclipurile trupei Migos care a revenit in topuri in ultimii 2 ani, Quavo a mai aparut in seriale precum „Atlanta”, „Narcos” Mexico”, „Black-ish” si „Star”. Emmett a declarat ca ii prevede o cariera actoriceasca care va avea la fel de mult succces precum muzica.

In timp ce a lucrat la primele doua filme ca regizor, Emmett isi continua cariera de producator. Recent a lansat „Hard Kill” cu Bruce Willis in rolul principal iar filmul „Hair of the dog” cu Gerard Butler se pregateste sa inceapa procesul de productie.

Dupa ce au jucat impreuna in „The Irishman” De Niro si Jack Huston s-ar putea reuni in lunile urmatoare la filmarile pentru „Gucci” despre povestea asasinarii lui Maurizio Gucci.

Atat De Niro cat si Malkovich au cel putin 5 filme care vor fi lansate in urmatorii doi ani.

In timp ce Malkovich a jucat rolul Inginerului Pollard in serialul „Unsinkable” care va fi lansat lunile viitoare si roluri principale sau secundare in „The Survivalist”, „The Charior”, „Red Hour”, „El Tonto” si „A winter’s journey”, De Niro se va reuni cu Martin Scorsese pentru „Children of the flower moon” si va juca alaturi de John Boyega intr-o productie despre Formula 1. La acestea se adauga „Armaggedon Time” si noul film regizat de Jonathan Jakubowicz cu Edgar Ramirez in rolul principal.

Citește în continuare