Skip to content

Copiii Printului William si ai lui Kate Middleton au creat felicitari de Ziua Mamei pentru bunica lor, Printesa Diana.

Printesa Charlotte, Printul George si Printul Louis o onoreaza pe Printesa Diana, cea care le-ar fi fost bunica, de Ziua Mamei printr-o serie de felicitari simpatice. Mesajele lor au fost distribuite pe retelele de socializare ale parintilor lor, Printul William si Ducesa Kate Middleton prin contul „Kensington Palace”.

„Draga bunica Diana. La multi multi ani de ziua mamei! Te iubesc foarte mult si ma gandesc la tine mereu, iti trimit multa iubire. De la George.” este mesajul Printului George. Fiecare dintre felicitarile celor mici arata o mica parte din personalitatea fiecaruia.

Felicitarea Printesei Charlotte este decorata cu o inima colorata in nuantele curcubeului si include autocolante cu flori, fluturi si o rozatoare balerina: „Draga Bunica Diana. Ma gandesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Lui tati ii este dor de tine. Multa iubire, Charlotte’.

Felicitarea Printului Louis, care va implini 3 ani luna viitoare, include o inima colorata cu mana, cu acuarele si autocolante cu iepuri, broscute, pasari si gandacei. Nu a invatat inca sa scrie dar s-a semnat in partea dreapta.

Mesajul postat pe contul Palatului Kensington a fost insotit de un tort realizat de cei mici pentru mama lor, Ducesa de Cambridge si pentru bunica din partea mamei, Carole Middleton. Alaturi de tort, a fost inclusa o poza cu Kate si mama ei din copilarie.

Langa felicitarile copiilor a fost postat un mesaj din partea Printului William si al lui Kate Middleton: „Anul acesta, Ziua Mamei va fi diferita din nou. Multi dintre noi vom fi departe de cei dragi insa privim spre viitorul apropiat cand vom putea sa ne imbratisam mamele din nou. Pentru cei care trec deja prin greutati, astazi ar putea fi o zi provocatoare. In fiecare an, de Ziua Mamei, George, Charlotte si Louis creeaza felicitari in care isi amintesc de bunica lor, Diana, pentru William. Indiferent de circumstante, ne gandim la tine in aceasta zi.”

In Marea Britanie, Ziua Mamei este sarbatorita anual pe 14 martie.

Mesajele emotionante postate de Printul William si al lui Kate Middleton s-au nimerit in mijlocul unuia dintre cele mai mari scandaluri mediatice prin care a trecut familia Regala Britanica in ultimul deceniu.

Saptamana trecuta, Familia Regala Britanica a fost lovita de acuzatii de rasism si neglijenta emotionala de catre Meghan Markle si Printul Harry. Intr-o interventie iesita din comun, Regina Elizabeta a tinut sa raspunda mesajului lor printr-un comunicat de presa scurt care promite sa investigheze acuzatiile aduse.

In mod neobisnuit, Printul William a raspuns intrebarilor primite de la reporterii aflati pe strada si a declarat ca „Nu suntem rasisti”. Comunicarea dintre membrii Familiei Regale si publicatiile britanice este desfasurata strict prin intermediul biroului de presa asa ca interventia Printului este un semn al modului serios in care au fost afectati de interviul lui Meghan Markle.

Citește în continuare