Skip to content

Printul Harry ofera sfaturi emotionante copiilor care au pierdut pe cineva in lupta impotriva Covid-19. Harry s-a alaturat ca trainer si unei companii care promoveaza sanatatea mintala

Printul Harry a scris cateva randuri in prefata cartii “Hospital by the Hill, , dezvaluind cum s-a simtit atunci cand si-a pierdut mama, pe printesa Diana. Avea 12 ani atunci cand printesa a murit intr-un accident de masina, in Paris, in august 1997.

Cartea “Hospital by the Hill,” scrisa Chris Connaughton este povestea unui tanar a carui mama a lucrat intr-un spital Covid si si-a pierdut viata ingrijind pacienti. Cartea este oferita copiilor care si-au pierdut un parinte sau parintii in situatii similare.

“Desi as fi vrut sa te pot imbratisa in acest moment, sper ca aceasta poveste sa iti aduca alinare, stiind ca nu esti singur. Eram mic cand mi-am pierdut mama. Atunci, nu am vrut sa accept asta sau sa cred ca s-a intamplat asa ceva, iar moartea ei a lasat un gol imens in sufletul meu. Inteleg cum te simti, dar vreau sa iti spun ca odata cu trecerea timpului, acel gol va fi umplut cu dragoste si sprijin. Cu totii facem fata unei asemenea pierderi in feluri diferite, dar cand un parinte merge spre ceruri, mi s-a spus ca spiritul sau, dragostea si toate amintirile raman cu tine, nu pleaca. Raman mereu cu tine si le poti pastra alaturi pentru totdeauna. Am ajuns sa cred ca acest lucru este adevarat” – sunt cuvintele emotionante pe care printul Harry le-a scris pentru copiii care citesc cartea cu un subiect atat de dureros.


De multe ori, Harry a vorbit despre durerea cauzata de moartea brusca a mamei sale. De altfel, a sprijinit in munca sa caritabila mesajul ca sanatatea mintala este foarte importanta.

Saptamana aceasta a venit anuntul potrivit caruia prințul Harry s-a alaturat unui startup din Silicon Valley axat pe coaching si sanatate mintală, BetterUp Inc.

Ducele va vorbi public despre subiecte legate de sanatatea mintala, ca parte a activitatii sale. In acelasi timp, va fi implicat în deciziile privind strategia companiei.

Subiectul sanatatii mintale a intervenit si in celebrul interviu pe care cuplul Harry-Meghan l-a oferit lui Oprah. Meghan a marturisit cum familia regala a intretinut o atmosfera rasista si umilitoare pentru ea, incat pe perioada cat era gravida cu primul copil s-a gandit la sinucidere.

Au fost mentionate conversatii intre membrii familei despre cat de inchisa la culoare va fi pielea copilului lor. Harry a mentionat ca disputa dintre ei si tatal lui a fost atat de mare incat la un moment dat a refuzat sa-i mai raspunda la telefoane.

Mai multe despre cele mai importante dezvaluiri facute de cuplu puteti citi aici

Citește în continuare