Skip to content

Chris Hemsworth a postat prima imagine de la filmarile „Thor: Love and Thunder”. Din distributie fac parte Natalie Portman, Russell Crowe, Christian Bale, Matt Damon si Chris Pratt.

La aproape 10 ani de la lansarea primului film Thor in cinematografe, studiourile Marvel se pregatesc sa incheie filmarile pentru al patrulea film al francizei. Productia „Thor: Love and Thunder” se afla in lucru de cateva luni in Australia cu regizorul Taika Waititi la conducere si Chris Hemsworth in rolul atotputernicului Thor.

Hemsworth si Waititi au postat prima imagine de la filmari si au glumit ca ar fi vorba despre posterul filmului. Actorul poarta o sapca imprimata cu logo-ul noului film. De altfel, logo-ul si fotografia de pe Instagram sunt singurele indicii oficiale permise de Marvel pana acum.

Programat sa fie lansat pe 11 februarie 2022, „Thor: Love and Thunder” o are in distributie pe Tessa Thompson care reia rolul Valkyrie. Alaturi de ea vor aparea cativa actori din „Guardians of the Galaxy”. Natalie Portman revine in rolul lui Jane Foster care devine Lady Thor, Jaimie Alexander este in rolul lui Lady Sif.

In timp ce ramane un mister daca Tom Hiddleton va reveni in rolul lui Loki, Matt Damon joaca rolul actorului de parodie Loki care ar putea aparea in secventa de deschidere a noului film. Christian Bale si Russell Crowe se alatura universului Marvel in rolurile lui Gorr the God Butcher, respectiv Zeus.

Mai jos puteti vedea imaginea postata de Chris Hemsworth, doua fotografii de pe contul regizorului Taika Waititi si poze cu transformarile lui Hemsworth si Christian Bale.

Desi Marvel a incercat sa ii tina ascunsi, actorii au fost surprinsi la filmari de mai multe ori in primele luni ale acestui an. Cateva imagini veti gasi mai jos. Alaturi de Hemsworth, Portman, Taika Waititi, Chris Pratt si primele imagini cu Matt Damon in rolul lui Loki, ii veti regasi pe Melissa McCarthy in rolul Helei si Sam Neill in rolul lui Odin.

Filmarile care se vor incheia luna aceasta in Sydney, Australia au fost bazate pe povestea din benzile desenate Mighty Thor in care personajul lui Natalie Portman, Jane Foster, incearca sa preia puterile lui Thor dupa ce a fost afectata de cancer.

Waititi a descris filmul ca unul romantic. Pe langa regie, Waititi va aparea in film in rolul lui Korg, un gladiator Kronan care se imprieteneste cu Thor. Din distributie mai fac parte si Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn si Jeff Goldblum.

Desi contractul lui Hemsworth cu Marvel s-a incheiat dupa lansarea „Avengers: Endgame”, succesul productiei „Thor: Ragnarok” din 2017 si directia lui Waititi au convins studiourile hollywoodiene sa continue povestea. „Thor: Ragnarok” a avut incasari de peste 850 de milioane de dolari dintr-un buget de 180 de milioane de dolari.

In ultimii ani, Taika Waititi este revelatia Hollywood-ului dupa succesul „Jojo Rabbit” care a strans peste 90 de milioane de dolari dintr-un buget de 14 milioane, 6 nominalizari la Oscar, 6 la BAFTA si 2 la Globurile de Aur.  A castigat cate un trofeu Oscar si BAFTA pentru „Jojo Rabbit”, ambele pentru „Cel mai bun scenariu adaptat”.

In 2007, Taika a debutat la Sundance cu „Eagle vs Shark”, un lungmetraj finantat de Guvernul din tara natala. Dupa alte trei filme produse in Noua Zeelanda care au fost apreciate in festivalurile internationale, Waititi a devenit cunoscut pentru punctul de vedere satiric din care reuseste sa spuna povesti.

In 2015, regizorul Alan Taylor a anuntat ca nu isi doreste sa fie implicat in noul film „Thor” asa ca studiourile Marvel au pornit in cautarea unui nou regizor. Dupa cateva luni si numeroase probe, Waititi i-a impresionat pe producatori cu o viziune amuzanta care ducea regia intr-o directie diferita fata de retetele deja previzibile ale filmelor cu supereroi. 

Pe langa zvonurile care il indica drept regizorul viitorului film din universul Star Wars, Waiti mai lucreaza si pentru doua seriale animate pentru Netflix, ambele desprinse din universul „Charlie and The Chocolate Factory”. Unul dintre ele ii va avea in centrul atentiei pe simpaticii Oompa Loompa.

Citește în continuare