Skip to content

Primele imagini cu transformarea lui Christian Bale pentru Thor: Love and Thunder

In noul Thor regizat de Taika Waititi, Christian Bale este personajul negativ, Gorr the Butcher.

Desi de obicei pentru asemenea proiecte Marvel, orice imagine din timpul productiei intra la categoria strict secret, paparazzi au surprins cateva imagini cu Christian Bale pe platourile de filmare unde Taika Waititi i-a propus sa fie raul absolut din poveste.

Dincolo de ceea ce vedem in aceste fotografii care arata o transformare a lui Bale, nu doar ca e tuns ci e si mult mai slab decat in precedentele sale aparitii, dar dincolo de toate acestea in productia filmului vor fi adaugate efecte speciale, iar tehnologia va avea un cuvant foarte important in versiunea pe care urmeaza sa o vedem pe marile ecrane la anul.

Gorr a aparut pentru prima data in 2012 in Thor, drept un personaj razbunator imprevizibil din cauza pierderilor emotionale masive din viata sa (si-a pierdus sotia si copiii), in interpretarea lui Bale care face echipa cu Waititi e de asteptat sa apara un personaj epic, cu o interpretare spectaculoasa.

Cel de-al patrulea fim din seria Thor o va prezenta din nou pe Natalie Portman in rolul lui Jane Foster de aceasta data preluand mantaua „The Mighty Thor”.

Printre vedetele care se intorc in noua productie se numara Chris Hemsworth si  Tessa Thompson.

Thor: Love and Thunder, care se filmeaza in acest moment in Australia, este planificat sa apara in cinematografe in februarie 2022, deci lucrurile vor merge foarte repede in partea de post productie si de efecte speciale.

Citește în continuare