Skip to content

Kevin Hart , Mark Wahlberg si Regina Hall vor juca in premiera impreuna in comedia „Me Time” pe Netflix.

Dintre marile studiouri si platforme care investesc in productia de filme si seriale noi, Netflix devine treptat cel mai prolific jucator din Hollywood. Pe langa blockbustere si seriale de tip drama sau documentar, gigantul media a inceput sa-si concentreze atentia spre comedii.

Regina Hall a fost anuntata ca fiind parte a distributiei filmului „Me Time” alaturi de Kevin Hart si Mark Wahlberg. John Hamburg a scris scenariul si va regiza si produce noua comedie alaturi de Hart si Bryan Smiley.

Proiectul a fost anuntat pe retelele de socializare de catre Hart, in timp ce Hamburg a dezvaluit, pe scurt, povestea filmului.

Regina Hall este cunoscuta din filmele „Scary Movie” si alte zeci de comedii in care a jucat in ultimii 20 de ani precum „Girls Trip”, „Superman Movie”, „Naked”, „Death at a funeral”. In curand, va aparea in „Nine Perfect Strangers” pe Hulu, in comediile „Black Monday” de pe Showtime si „Honk for Jesus, Save Your Soul” si in drama „Master” cu tema oculta

Scenariul are in rolul principal un tata casnic (Hart) care beneficiaza de timp pentru el insusi („me time”) pentru prima data dupa multi ani. Din moment ce sotia si copiii sunt plecati de acasa, barbatul isi reia prietenia cu fostul lui tovaras (jucat de Wahlberg) pentru un week-end salbatic care ii da viata peste cap.

Desi amandoi au jucat in numeroase comedii si blockbustere, va fi prima data cand Wahlberg si Hart vor lucra impreuna. Filmarile pentru „Me Time” au inceput in luna august si vor continua pana pe 22 octombrie lansarea filmului fiind estimata pentru vara anului viitor.

Filmul face parte din contractul pe care firma de productie a lui Kevin Hart il are cu Netflix, cu 4 lungmetraje in care Hart va avea rolul principal. 

Contractul lui Hart este similar cu cel semnat de Adam Sandler cu Netflix care a fost estimat la 150 de milioane de dolari. Publicatiile de specialitate din Hollywood considera ca Hart ar fi primit o suma mult mai mica.

Pana acum, filmele lui Kevin Hart au strans peste 4 miliarde de dolari din box office iar inregistrarea spectacolului de stand-up „No F*cks Given” a devenit cea mai vizionata comedie a anului 2020 pe Netflix.

Intre timp, actorul va mai aparea si in „Borderlands” alaturi de Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Jack Black si actorul de origine romana Florian Munteanu dar si in „Planes, Trains & Automobiles”, remake-ul pe care il produce alaturi de Will Smith.

Mark Wahlberg a jucat in 2011 in filmul “The Fighter”, nominalizat la Oscar, la categoria “Cel mai bun film”. Pentru aceeasi pelicula, Mark Wahlberg a fost nominalizat la Globurile de Aur la categoria “Cel mai bun actor – drama”.

De asemenea, pentru rolul din “Departed”, din 2007, Wahlberg a fost nominalizat la Oscar, dar si la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar.  Tot in 2007, serialul “Entourage”, in care a jucat Mark Wahlberg a castigat premiul BAFTA pentru cea mai buna productie internationala de televiziune.

Intre timp, Wahlberg continua colaborarea cu Netflix, care a inceput cu „Spenser Confidential”, film de comedie care a strans peste 85 de milioane de vizionari pe platforma de streaming in prima luna de lansare.  Recent, actorul a avut premiera productiei „Joe Bell” iar anul viitor va aparea in „Uncharted” de la Sony Pictures, „Arthur The King” de la Lionsgate si „Stu”, o drama despre care puteti citi mai jos.

Citește în continuare