Skip to content

Jason Momoa dezvaluie noul costum al lui Aquaman din „Aquaman And The Lost Kingdom”

Jason Momoa a inceput promovarea celui de-al doilea film care il are pe Aquaman in rolul principal: „Aquaman and The Lost Kingdom”. Actorul aflat zilele acestea la filmarile desfasurate pe platourile din Londra, a dezvaluit noul costum al unui dintre cele mai indragite personaje din universul DC Comics.

Seria de imagini postate de Momoa include atat costumul-semnatura al super-eroului Aquaman dar si noua versiune din care lipsesc nuantele de auriu si verde. Noul costum imita culoarea unei apei mai adanci printr-o nuanta de bleu-marin cu accente metalice argintii. 

Ceilalti actori care joaca rolurile unor super-eroi inspirati din benzi desenate i-au comentat si au laudat noul costum. Dwayne The Rock Johnson care il joaca pe Black Adam a scris „La naiba, arati grozav!” in timp ce Zachary Levi care il interpreteaza pe Shazam a scris „Esti pe modul invizibil” referindu-se la efectul de camuflaj pe care il va avea costumul in secventele in care Aquaman va alerga prin apa.

Noul film este regizat de James Wan care s-a ocupat si de primul „Aquaman” lansat in 2018. La randul lui, Wan a postat si el imaginile cu cele doua costume si a dezvaluit ca noua imagine este: „tehnologie atlanteana bazata pe capacitatea de camuflare a cefalopodului. David Leslie Johnson(n.r. scenaristului filmelor Aquaman)si cu mine am fost inspirati de costumul albastru din anii ’80”. Mesajul lui Wan lasa sa se inteleaga faptul ca super-eroul va folosi ambele costume in productia care va fi lansata anul viitor.

Detaliile legate de scenariul noului film sunt tinute secrete insa Jason Momoa a declarat ca va fi o productie mult mai mare in care va fi mult mai implicat din punct de vedere creativ.

Momoa a declarat pentru Entertainment Tonight in 2019 ca „se vor intampla mult mai multe lucruri decat in primul film, povestea va fi structurata pe mai multe nivele” in timp ce Wan a descris continuarea ca fiind „un pic mai serioasa si mai relevanta in legatura cu ce se intampla astazi in lumea in care traim.”

Actorul a mai explicat si ca a fost mai implicat in scenariul dezvoltat de David Leslie Johnsonsi Wan. Intr-un interviu acordat Esquire, Momoa a povestit ca „Am venit cu o propunere mare de tot. Am avut o prezentare cu toata povestea pe care am gandit-o eu si le-a placut foarte mult. Primul film mi-a placut atat de mult incat mi-am dorit neaparat sa fiu implicat in al doilea scenariu. Am pornit de la un scenariu pe care l-am scris impreuna, toti 3 si pe care ulterior l-au finalizat James si David.”

Filmarile au inceput in luna iulie cand Momoa a dezvaluit pe Instagram ca se afla in Londra si urmeaza sa isi vopseasca parul blond.

Productia ar trebui sa fie lansata pe 16 decembrie 2022 in cinematografe iar primele detalii despre scenariu sunt asteptate sa fie dezvaluite pe 16 octombrie 2021 cand va avea loc marea conventie DC FanDome. 

Alaturi de Momoa, in „Aquaman and The Lost Kingdom” vor mai reveni si Amber Heard in rolul Mera, Patrick Wilson in rolul lui Orm, Abdul Mateen II in rolul Black Manta si Dolph Lundgren in rolul Regelui Nereus. Primul film a avut incasari-record de peste 1,148 de miliarde de dolari, devenind cel mai de succes film inspirat din universul DC Comics.

Intre timp, pe Momoa il veti vedea incepand cu 22 octombrie (premiera in cinematografele din Romania) in „Dune” in rolul lui Duncan Idaho. Anul viitor va aparea in „The Last Manhunt” in regia lui Christian Camargo (pe un scenariu scris de Momoa) si in „Slumberland’ in regia lui Francis Lawrence.

Se zvoneste ca Momoa se va reuni cu colegul sau din „Game of Thrones”, Peter Dinklage, pentru “Good Bad & Undead”, un film de actiune – aventura cu vampiri, “cursa de la miezul noptii intr-o lume inspirata de Bram Stoker”.

Citește în continuare