Skip to content

(Exclusiv) Actrita Catinca Maria Nistor in filmul in care Helen Mirren o interpreteaza pe Golda Meir. Filmarile sunt in plina desfasurare la Londra

Actrita Catinca Maria Nistor joaca in filmul Golda, despre care specialistii spun ca ii va aduce o noua nominalizare la Oscar lui Helen Mirren. Filmarile la pelicula despre viata primei si singurei femei care a condus Israelul sunt in desfasurare la Londra.

Catinca Maria Nistor, care este in acest moment la Londra in pline filmari, interpreteaza rolul unei asistente medicale cu care premierul israelian se intalneste intr-un moment important al vietii.

Catinca a filmat deja secvente directe cu Helen Mirren si Camille Cottin (Call my agent!) care, in film, e asistenta personala a premierului israelian.

Filmul „Golda” este regizat de israelianul Guy Nattiv, castigator al unui premiu Oscar pentru scurtmetrajul „Skin” din 2018. Scenariul a fost scris de Nicholas Martin (care a mai lucrat si pentru „Florence Foster Jenkins” cu Meryl Streep in rolul principal) si este descris ca un thriller care relateaza deciziile controversate si responsabilitatile cu miza mare pe care le-a avut Meir, cunoscuta drept „Doamna de Fier a Israelului”.

Catinca Maria Nistor are 33 de ani, poate fi vazuta la Teatrul Bulandra in spectacolele „Richard3” si „Zadarnicele chinuri ale dragostei” (ambele in regia lui Andrei Serban) si are in pregatire la Teatrul Metropolis un spectacol in care joaca alaturi de Oana Pellea si Vlad Ivanov, in regia lui Alexandru Mihail.

Foto Andrei Runcanu

Filmul „Golda” va avea premiera anul viitor. Din distributie mai fac parte actorul israelian Lior Ashkenazi in rolul sefului de personal al premierului, Rami Heuberger („Schindler’s List”), Ellie Piercy („Black Mirror”), Ed Stoppard („Judy”), Rotem Keinan, Dvir Benedek, Dominic Mafham, Ben Caplan, Kit Rakusen si Emma Davies.

Regizorul Guy Nattiv s-a declarat „onorat ca voi putea sa spun aceasta poveste fascinanta despre prima si singura femeie care a condus Israelul. Fiind cineva care s-a nascut in perioada Razboiului Yom Kippur, sunt onorat. Scenariul genial al lui Nicholas Martin pune in lumina ultimul capitol din cariera Goldei in timp ce tara a suferit un atac mortal neasteptat in timpul celei mai sfinte zile a anului.” 

Mai jos veti gasi mai multe detalii despre transformarea spectaculoasa a lui Helen Mirren.

Citește în continuare