Skip to content

Tom Holland va juca rolul lui Fred Astaire intr-un nou film biografic. Cunoscut pentru rolul din Spider-Man, Holland a debutat ca actor in musical-ul „Billy Elliot”.

Tom Holland va juca rolul lui Fred Astaire intr-un nou film biografic. Cunoscut pentru rolul din Spider-Man, Holland a debutat ca actor in musical-ul „Billy Elliot” din Londra.

Devenit cunoscut pentru rolul supereroului Spider-Man, Tom Holland va schimba plasele de paianjen pe pantofi de dans. La numai 25 de ani, va juca rolul legendarului actor, dansator si cantaret Fred Astaire intr-un film biografic produs de Sony Pictures.

Informatia care era la nivel de speculatie in ultimile luni in Hollywood a fost confirmata de Holland pe covorul rosu al premierei pentru noul film „Spider-Man: No Way Home”. Evenimentul a avut loc serile trecute cand actorul a declarat ca „Scenariul a venit acum o saptamana. Nu l-am citit inca, nu mi l-au trimis.” 

In schimb, se stie ca Amy Pascal, cunoscuta la randul ei ca producator al filmelor Spider-Man, se va ocupa si de noul film despre Fred Astaire. Vestea a fost confirmata tot de Holland intr-un interviu: „Am vorbit cu Amy pe FaceTime zilele trecute, cand eram in baie. Am avut o discutie placuta si da, il voi juca pe Fred Astaire.”

Holland a debutat ca actor pe West End-ul londonez intr-o productie a musical-ului „Billy Elliot” care a rulat intre 2008 si 2010.

Intr-o coincidenta, concomitent la Hollywood se afla in lucru un al doilea film bazat pe viata lui Fred Astaire. Rolul principal este jucat de Jamie Bell care a devenit faimos dupa ce l-a jucat pe Billy Elliot in filmul din anul 2000 care a fost nominalizat la Oscar si este considerat unul dintre cele mai bune filme din ultimii 30 de ani. Alaturi de Bell va juca si Margaret Qualley in rolul lui Ginger Rogers, filmul fiind produs de Amazon Studios si Automatik. Bell si Qualley sunt si producatori ai peliculei care urmareste povestea duo-ului de dansatori Astaire-Rogers de la „Flying Down to Rio” in 1933 pana in „The Barkleys of Broadway” in 1949.

Considerat drept unul dintre cei mai mari dansatori ai tuturor timpurilor, Fred Astaire a jucat in peste 30 de filme de tip musical, pe langa o cariera de succes, intinsa pe sapte decenii, pe scenele de pe Broadway si West End. Astaire este de obicei amintit pentru dansurile in pereche cu Ginger Rogers, care a jucat cu el in mai multe filme precum „Swing Time”, „The Gay Divorcee” si „Top Hat”.

Intre timp, pe Tom Holland il puteti vedea in rolul lui Peter Parker in noua productie Marvel: „Spider-Man: No Way Home”. Este al saptelea film in care joaca rolul super-eroului cunoscut pentru abilitatile sale de om-paianjen, va intra in cinematografele din Romania incepand cu 17 decembrie.

In noul film, personajul lui Tom Holland, terorizat ca identitatea sa a fost dezvaluita, ii cere o favoare lui Doctor Strange, iar acesta din urma accepta si se dovedeste mai putin intelept decat obisnuise in filmele anterioare. Supereroii se vor pierde in „Multivers”si vor face eforturi extraordinare pentru a gasi o cale de intoarcere acasa. Misiunea nu va fi deloc usoara iar Spider-man ii va avea de infruntat pe cei mai duri oponenti din cariera lui de supererou: Green Goblin (Willem Dafoe), Doc Ock (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx), Sandman si Lizard ii vor pune la incercare abilitatile.

Mai jos puteti urmari trailerul.

Asteptarile pentru „Spider-Man: No Way Home” sunt uriase, dupa incasarile record pe care le-au avut filmele anterioare. „Far From Home” a strans peste 1,1 miliarde de dolari din box office iar „Homecoming” peste 880 de milioane de dolari.

Intr-un interviu acordat publicatiei Yahoo, Holland a declarat ca filmul va fi cel mai ambitios si spectaculos dintre toate productiile adaptate din universul benzilor desenate Marvel de pana acum: „Am vazut o scena de bataie pe care am filmat-o in urma cu cateva saptamani si cred ca nu am mai vazut nici o alta scena asemanatoare in toate filmele MCU. Sunt foarte entuziasmat ca lumea sa vada scena.”

In urma unui studiu facut de distribuitorul de jocuri video Game si citat de publicatia Mental Floss, acestia au facut o harta a lumii care mentioneaza preferintele popoarelor pentru super-eroi. Conform studiului, in 57 dintre state – aproape 49% din toate tarile incluse in studiu – Spider-Man este super-eroul preferat, romanii avand aceiasi preferinta. 

Citește în continuare