Skip to content

Netflix si Shondaland au dezvaluit primele 8 fotografii din sezonul 2 al serialului „Bridgerton”. Tot ceea ce se stie despre noile episoade.

Netflix si Shondaland au lansat primele 8 fotografii din sezonul al doilea al serialului-fenomen „Bridgerton”. Desi imaginile nu dezvaluie prea mult din firul narativ al noilor episoade, ofera o privire asupra personajelor centrale si costumelor spectaculoase pe care le veti vedea in curand.

Bridgerton revine cu un al doilea sezon pe 25 martie 2022, fiind una dintre cele mai asteptate lansari ale primaverii care urmeaza. 

Produs de Shonda Rhimes, Betsy Beers si Chris Van Dusen care este creator si showrunner al seriei, sezonul al doilea il va avea in centrul actiunii pe actorul Jonathan Bailey – care joaca rolul Lordului Anthony Bridgerton – cunoscut drept fratele mai mare al lui Daphne, protagonista primului sezon si vicontele Bridgerton. 

Astfel, scenariul va respecta ordinea romanelor scrise de Julia Quinn si se va concentra pe povestea Lordului Bridgerton care se afla in cautarea iubirii menite sa creeze un mariaj potrivit cu statutul sau aristocratic.

Anthony este condus de datoria pe care o avea orice mostenitor de sex masculin in secolul al XVIII-lea: sa duca mai departe numele familiei sale prin formarea unei familii si crearea unor urmasi, preferabil baieti. 

Pentru Lordul Brigderton, cautarea unei debutante – o fata tanara propusa de parintii ei spre maritis – care sa indeplineasca standardele lui imposibile pare nefasta pana la aparitia lui Kate Sharma, jucata de Simone Ashley si sora ei mai mica Edwina Sharma, jucata de Charithra Chandran. 

Surorile Sharma sosesc din India, Anthony incepe sa o curteze pe Edwina avand ca prioritati o potrivire de rang nobiliar si o situatie financiara stralucita.  Kate descopera adevarata intentie a Vicontelui, faptul ca ideea unei povesti de dragoste nu se afla printre intentiile sale, si decide sa faca tot ce ii sta in putere pentru a opri posibila casatorie a celor doi. In razboiul dus impotriva lui Anthony, cei doi se apropie si complica lucrurile pentru ambele familii mai mult decat si-ar fi dorit.

Intre timp, peste drum de Bridgerton in Grosvenor Square, familia Featherington il intampina pe noul mostenitor al proprietatii lor in timp ce Penelope – jucata de Nicola Coughlan – continua sa navigheze prin multime, pastrand in acelasi timp secretul sau fata de cei apropiati.

Din distributia noului sezonmai fac parte Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), precum si Julie Andrews, care da glas personajului Lady Whistledown. 

Intre timp, serialul inspirat de romanele de mare successemnate de Julia Quinna fost reinnoit pentru al treilea si al patrulea sezon.

Popularitatea serialului „Bridgerton” de pe Netflix se datoreaza, printre altele, si sentimentului de evadare intr-o lume complet diferita fata de prezent. Decorurile, coafurile si mai ales costumele sunt o parte importanta a universului perioadei Regentei.

Creatorii costumelor din Bridgerton au fost condusi de designerul Ellen Mirojnick care a declarat ca folosit siluetele grecesti si stilul imperial pe care le-a reinterpretat prin perspectiva culorilor si materialelor folosite.

Prioritatea serialului a fost sa creeze ceva atragator, nu neaparat sa respecte acuratetea istorica. Astfel, a fost folosita o paleta de culori inspirata de nuantele serbetului si cele de macarons frantuzesti care nu era specifica perioadei Regentei ci mai degraba anilor ’50 si ’60.

Fiecare familie din serial a avut o paleta de culori dedicata. De exemplu, familia Bridgerton a purtat nuante de albastru, bleu, argintiu si verde iar familia Featherington a purtat nuante aproape neon de roz, verde, galben si imprimeuri stridente.

Desfasurarea de forte impresionanta pe partea de costume – 238 de artizani si croitori au creat peste 7500 de costume – s-a manifestat in influenta pe care serialul a inceput sa o manifeste in lumea modei. Desi colectiile pentru primavara 2021 erau deja lansate cand a aparut „Bridgerton”, asemanarea din tendintele noului sezon si costume este neobisnuit de potrivita.

Mai jos puteti citi un interviu cu Ellen Mirojnick.

Succesul Bridgerton poate fi urmarit mai jos, a influentat colectiile de haine, pantofi, vanzarile de carti si chiar o experienta unica in care invitatii au petrecut pentru o seara la un bal inspirat din Bridgerton. 

Netflix si Shondaland au anuntat o colaborare cu brandul britanic Malone Souliers care va lansa o colectie de 15 perechi de pantofi inspirati de costumele din Bridgerton, vor fi disponibile pentru femei si barbati deopotriva.

Citește în continuare