Skip to content

Hermès lanseaza un serviciu de masa cu 24 de piese inspirate de razele soarelui.

Brandul de lux Hermès lanseaza un set de masa de 24 de piese inspirat de nevoia de energie pozitiva si optimism a umanitatii.

Intitulata „Soleil d’Hermès”, colectia de vesela este colorata in nuante de galben si alb si include boluri pentru zahar, ceainice, cani, farfurii pentru desert, pentru tarte pentru supa si paste, pentru salate. 

Piesele de portelan sunt gandite pentru a aduce „soarele in farfurie” si completeaza celelalte colectii din selectia La Table Hermès care includ aproape orice tip de produs care ar putea fi utilizat la o masa in familie.

Noile creatii prezinta modele geometrice si abstracte care redau intr-un mod stilizat razele soarelui. Au fost concepute de ilustratoarea Arielle de Brichambaut sub egida lui Benoît-Pierre Emery, directorul creativ al liniei La Table Hermès. Este a doua colectie pe care Brichambaut a creat-o pentru brandul de lux, prima fiind mult mai indrazneata, cu nuante de rosu intens si motive geometrice colorate.

Soleil d’Hermès urmeaza linia estetica a colectiilor anterioare, „Balcons du Guadalquivir” cu alura din Andaluzia si „Bleus d’Ailleurs” inspirata din portelanurile dinastiei Ming. Elementul de noutate este preluarea unor motive din perioada Art Deco, transpuse in motive grafice unitare care imita liniile frunzelor de palmier, florile si a altor elemente din natura.

Despre aceasta colectie, Pierre-Emery a declarat ca „Fiecare proiect nou este o oportunitate prin care La Table Hermès poate spune o noua poveste sau poate evoca una spusa anterior. Ne-am dorit de ceva vreme sa extindem linia de servicii de masa create de Arielle de Brichambaut. Iar noul serviciu de masa este in linie cu descendenta stilistica a colectiilor anterioare care au devenit parte a identitatii La Table Hermès.”

Asa cum se poate observa, Soleil d’Hermès este o colectie vesela, „ideala pentru sarbatorile de vara sau ospaturile de iarna. Dupa nuantele intense ale selectiilor anterioare, aceasta noua poveste se impune prin tematica soarelui si culoarea galbena”, a completat directorul creativ Hermés tablewear.

Noile piese din portelan se inscriu in tema care domina toate celelalte colectii Hermés in acest an, „Lighthearted” – „usurat”, care poate fi regasita si in colectiile de haine, machiaj, bijuterii, accesorii de calarie sau de baie si parfumuri.

In contextul serviciilor de masa, va recomandam mai jos un articol despre paharele potrivite pentru fiecare bautura pe care o preparam acasa.

In general, forma paharului influenteaza temperatura bauturii, felul in care aromele se evapora si le descoperim la degustare; unele pahare sunt create pentru a putea tine cat mai multa gheata, altele pentru  a descoperi cat mai repede gustul bauturii.

Citește în continuare