Skip to content

Familia Ducilor de Cambridge a fost la Slujba de Paste. Asortati la vestimentatie cu copiii, ducii au oferit inca o lectie de stil si bun simt

Astazi de Pastele Catolic, membrii familiei regale britanice au mers la slujba in Capela St George de la Castelul Windsor.

Au fost prezenti Catherine, Ducesa de Cambridge, si Printul William, impreuna cu doi dintre copiii lor, Printul George, in vârsta de 8 ani, si Printesa Charlotte, in vârsta de 6 ani.

Kate a optat pentru un look monocromatic, cu o rochie palton bleu Emilia Wickstead, cu o curea asortata, o pereche de tocuri albastre din piele de caprioara. Ducesa a accesorizat look-ul cu o bentita plisata bleumarin si cercei eleganti cu manunchiuri de perle.

Printesa Charlotte a fost asortata cu mama ei si a purtat o rochie cu guler Peter Pan cu motive florale albastru deschis, o pereche de colanti tricotati albastru deschis si un cardigan albastru marin care se asorta cu costumul tatalui si al fratelui ei mai mare.

Iata cateva imagini de la ceremonie.

Credit foto Profimedia

Regina Elisabeta a II-a nu a participat la slujba de duminica si nici la slujba anuala din Joia Mare, care a avut loc pe 14 aprilie. Printul Charles si Camilla, ducesa de Cornwall, au participat la slujba de joi in locul reginei, dar nu au fost prezenti la slujba din duminica Paștelui.

Regina a avut putine aparitii publice in ultimele luni din cauza unor probleme de sanatate, inclusiv un diagnostic de COVID-19 in februarie. Luna trecuta, ea a avut prima iesire publica din ultimele cinci luni, cand a participat la o slujba de comemorare a raposatului ei sot, printul Philip, la aniversarea unui an de la moartea acestuia la vârsta de 99 de ani.

Citește în continuare