Skip to content

Robert De Niro va juca rol dublu in „Wise Guys”, o drama cu mafioti a carei actiune se petrece in anii 50’. Filmul e regizat de Barry Levinson, autorul celebrului Rain Man.

Publicatia Deadline a confirmat informatia ca Robert De Niro va juca in drama mafiota produsa de Warner Bros., „Wise Guys” a regizorului Barry Levinson.

„Wise Guys” este o poveste de epoca care ii urmareste pe Vito Genovese si Frank Costello, o pereche de italo-americani care conduc doua familii criminale separate la mijlocul secolului al XX-lea. Genovese a incercat si nu a reusit sa-l asasineze pe Costello in 1957, iar in montarea lui Barry Levinson, ambele personaje vor fi interpretate de De Niro.

Nicholas Pileggi a scris scenariul, acesta mai lucrand cu Robert de Niro si la „Godfellas” si la productia „Casino”, semnata de Martin Scorsese. De asemenea, actorul a mai jucat si in alte filme ale regizorului Barry Levinson, printre care „Wag The Dog” (1997) si „What Just Happened” (2008), dar si in productia HBO „The Wizard Of Lies” (2017).

Barry Levinson este cunoscut si pentru filme precum „Toys”, „Bugsy”, „Rain Man”, „Good Morning, Vietnam”, „Tin Men” si „Diner”, printre altele. Recent, a produs filmul HBO nominalizat la Emmy, „The Survivor”, regandind si doua episoade din serialul Hulu, „Dopesick”.

De Niro a aparut recent in The Irishman si Joker”, iar printre celelalte proiecte viitoare ale actorului se numara filmul lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon”, „Armaggedon Time” alaturi de Cate Blanchett, Anne Hathaway si Donald Sutherland, „After Exile” care ii are in distributie pe Chloe Grace Moretz si Miles Teller si noul proiect al lui Jonathan Jakubowicz cu Edgar Ramirez.

Dupa „The Irishman” in regia lui Martin Scorsese cu Al Pacino si Joe Pesci, De Niro si-a  reluat rolul de colaborator al mafiei in „The Formula”. 

“Killers of the Flower Moon” va fi o productie Apple Original Film si va fi distribuit de Paramount Pictures.

Scenariul apartine americanului Eric Roth, cunoscut pentru “Forrest Gump” (1994), cu care a castigat si un premiu Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat, si nominalizat la alte 4 pentru “The Insider” (1999), “Munich” (2005), “The Curious Case of Benjamin Button” (2008) si “A Star Is Born” (2018).

Totodata, pe Robert De Niro il vom putea vedea la cinema din noiembrie 2022, in blockbusterul „Amsterdam”, in regia lui David O. Russell.

Scenariul a fost scris de Russell care a fost si producator al filmului, alaturi de Drake, superstarul muzicii rap si pop. Despre implicarea lui Drake nu se cunosc alte detalii, insa e primul film de asemenea anvergura la care a lucrat. In privinta scenariului, trailerul pe care il puteti urmari mai sus sustine ca „o mare parte din aceste lucruri s-au intamplat pe bune”, mizand pe o combinatie a faptelor istorice cu fictiune.

Din distributie fac parte Robert De Niro, Anya Taylor Joy, Rami Malek, Taylor Swift, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers and Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Chris Rock.

Citește în continuare