Skip to content

Primul trailer al serialului „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. India Amarteifio o joaca pe Regina Charlotte in tinerete. Golda Rosheuvel revine in rolul ei din „Bridgerton” alaturi de Adjoa Andoh (Lady Danbury) si Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton).

Netflix a dezvaluit recent primul trailer al serialului „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, alaturi de un prim portret al protagonistei.

Creata de Shonda Rhimes, responsabila si de succesul fenomenului „Bridgerton”, noua serie este un prequel care o are in centrul actiunii pe Regina Charlotte, monarhul care domina societatea britanica in romanele scrise de Julia Quinn.

Rolurile principale ale serialului vor fi jucate de India Amarteifio care va fi Regina Charlotte in tinerete, de Golda Rosheuvel care o joaca pe regina in „Bridgerton” si Adjoa Andoh care reia rolul lui Lady Danbury, buna prietena a reginei. Implicarea celor doua actrite din „Bridgerton” ar putea fi un semn ca noul serial va include deopotriva secvente din prezent si din trecut.

Mai jos puteti urmari primul trailer al seriei care ii include pe India Amateifio si Corey Mylchreest in rolul Regelui George din tinerete.

Netflix descrie „Queen Charlotte: A Bridgerton Story” ca fiind „centrata pe ascensiunea Reginei Charlotte intr-o pozitie de putere si proeminenta, un prequel liric pentru Bridgerton care spune povestea modului in care casatoria tinerei Reginei cu Regele George a starnit atat o iubire mareata dar si un schimb societal, care a creat lumea Ton-ului mostenita de personajele din Bridgerton”.

Pe langa Rosheuvel in rolul Reginei Charlotte si Andoh in rolul lui Danbury, va mai juca si Ruth Gemmell in rolul lui Lady Violet Bridgerton si Hugh Sachs in rolul lui Brimsley, mana dreapta a reginei. 

Din distributie mai fac parte o multime de actori care vor intra pentru prima data in universul Bridgerton: Michelle Fairley (cunoscuta pentru rolul lui Catelyn Stark din Game of Thrones) va fi Printesa Augustam, Arsema Thomas o va juca pe Agatha Danbury in tinerete, Sam Clemmett (“Harry Potter and the Cursed Child”, “The War Below”) va fi versiunea din tinerete a lui Brimsley, Freddie Dennis (“The Nevers”) va fi Reynolds, Richard Cunningham (“The Witcher”) il va juca pe Lord Bute, Tunji Kasim va fi Adolphus, Rob Maloney va fi doctorul regal iar Cyril Nri va fi Lord Danbury.

Shonda Rhimes este showrunnerul seriei, scenarista si producator executiv, alaturi de partenera ei , lunga durata Betsy Beers – impreuna au creat „Scandal”, au lucrat la „Grey’s Anatomy”, „How to get away with murder” si „Bridgerton” 

Momentan nu a fost anuntata data lansarii serialului insa se stie ca va aparea in 2023. Filmarile au inceput in februarie 2022 si s-au incheiat recent, pe 30 august.

In primele imagini dezvaluite de Netflix cu distributia serialului, Golda Rosheuvel a pozat langa India Amarteifio pentru a arata castingul impresionant realizat de producatori, cele doua par mama si fiica. 

In serial, Charlotte este logodita de la distanta cu Regele George al Angliei impotriva vointei sale, fara sa-l cunoasca. Cand ajunge in Londra, atat ea cat si familia regala isi dau seama ca nu este tocmai potrivirea la care se asteptau. Treptat, trebuie sa invete sa se descurce in societate si sa castige respectul Ton-ului dar si al sotului ei care este imprevizibil. Ani mai tarziu, in „Bridgerton”, Regele George si-a pierdut mintile si sta ascuns intr-o aripa a palatului, monarhia aflandu-se sub controlul reginei.

Cele 8 episoade care au fost anuntate vor urmari tranzitia tinerei Charlotte si transformarea ei intr-unul din cei mai puternici monarhi europeni.

Mai jos puteti citi mai multe despre cartea care va sta la baza serialului si care va fi lansata in curand.

La numai 21 de ani, India Amarteifio (Regina Charlotte in tinerete) are deja o experienta impresionanta in teatru si filme. 

Amarteifio si-a inceput cariera pe West End-ul londonez unde a fost regizata de Sam Mendes si a jucat in productii de televiziune si film precum „Doctor Who”, „The Interceptor” sau „The Line of Duty” unde a jucat alaturi de Thandie Newton. Pe Netflix o puteti vedea si in „Sex Education” si „Military Wives” unde joaca alaturi de Kristen Scott Thomas.

Corey Mylchreest (tanarul Rege George) a absolvit Royal Academy of Dramatic Arts unde a jucat in 5 spectacole, ulterior a mai jucat la New Forest Open Theatre. Il puteti vedea pentru cateva secunde pe Netflix in „Sandman”.

Intre timp, in Londra se desfasoara filmarile pentru sezonul al treilea din „Bridgerton” care va reveni pe Netflix anul viitor.

sa cum a fost anuntat deja inca din aprilie 2021, „Bridgerton” va avea un sezon 3 si un sezon 4, primul aflandu-se in productie in prezent si fiind programat pentru lansare pentru prima parte a anului viitor, cel mai probabil. 

Sezonul 3 se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) si Colin Bridgerton (Luke Newton).

Citește în continuare