Skip to content

Liam Hemsworth il va inlocui pe Henry Cavill in „The Witcher”, sezonul 4. In vara anul viitor va fi lansat sezonul al treilea, ultimul in care a jucat Cavill. Intre timp, Cavill este favorit pentru a prelua rolul lui James Bond.

Henry Cavill a anuntat ca va fi inlocuit de Liam Hemsworth in rolul lui Geralf din Rivia, protagonistul seriei de succes „The Witcher” de pe Netflix.

Anuntul lui Cavill a fost facut pe contul lui de Instagram si a confirmat o speculatie a presei americane: „The Witcher” a fost reinnoit pentru sezonul al patrulea desi abia s-au incheiat filmarile pentru sezonul al treilea. In mod obisnuit, un astfel de anunt este facut dupa debutul unui nou sezon insa se crede ca Netflix a vrut sa le ofere fanilor serialului un motiv de bucurie, pe langa dezamagirea care ar putea fi cauzata de plecarea lui Cavill.

Intre timp, pe Cavill il veti vedea in noile episoade „The Witcher” care urmeaza sa fie lansate in vara anului viitor.

„Calatoria mea ca Geralt din Rivia a fost plina de monstri si aventuri, dar imi voi depune medalionul si sabiile pentru sezonul 4. In locul meu va veni fantasticul domn Liam Hemsworth care va prelua stafeta si va deveni Lupul Alb. Asa cum fac toate personajele literare marete, predau stafeta cu reverenta pentru timpul pe care l-am petrecut in pielea lui Geralt si sunt entuziasmata sa vad versiunea lui Liam pentru aceasta nuantare. Liam, domnule bun, acest personaj are o profunzime extraordinara, iti doresc sa te scufunzi cu bucurie in el si sa vezi ce vei putea gasi.”, a scris Cavill pe contul lui de Instagram.

La randul lui, Hemsworth a raspuns tot printr-o postare pe Instagram unde s-a declarat entuziasmat de aceasta calatorie noua pe care o va face in universul Lupului Alb: „sunt foarte incantat de oportunitatea de a-l juca pe Geralt din Rivia. Henry Cavill a fost un Geralt incredibil si sunt onorat ca imi preda mie fraiele si imi permite sa iau sabiile Lupului Alb pentru urmatorul capitol al aventurii. Henry, am fost fanul tau de multi ani si sunt inspirat de tot ce ai adus acestui personaj mult-iubit. Stiu ca trebuie sa calc pe urme mari dar sunt cu adevarat entuziasmat sa intru in universul The Witcher.”

Bazat pe seria de romane scrise de Andrzej Sapkowski, „The Witcher” spune povestea lui Geralt – supranumit si Lupul Alb – care calatoreste prin lume si se lupta cu orice creatura fantastica ii iese in cale, de la fantome la vrajitoare sau animale mitice.

Pe drum, Geralt se imprieteneste cu vrajitoarea Yennefer – jucata de Anya Chalotra – si printesa Ciri – jucata de Freya Allan – care se straduiesc la randul lor sa supravietuiasca unor intamplari fantastice.

Primul sezon al serialului produs de Netflix a fost lansat in decembrie 2019 iar al doilea in decembrie 2021. Amandoua s-au bucurat de mare succes, primul sezon fiind urmarit de peste 75 de milioane de conturi Netflix si devenind unul dintre cele mai mari succese ale platformei, dupa „Squid Game” si „Bridgerton”.

Inainte de sezoanele al treilea si al patrulea, pe 25 decembrie va fi disponibila pe Netflix seria de tip prequel „The Witcher: Blood Origin” care va spune povestea originii primului Witcher dar si evenimente legate de „Conjunctia Sferelor” si decaderea civilizatiei elfilor. Evenimentele se intampla cu mult inaintea aparitiei personajului jucat de Henry Cavill, distributia este condusa de Sophia Brown, Michelle Yeoh si Laurence O’Fuarain.

Pentru Hemsworth, rolul din „The Witcher” pare o alegere ideala pentru ca va atrage fanii uneia dintre cele mai cunoscute francize cinematografice: „Hunger Games”. 

Hemsworth este un actor de origine australiana, fratele lui Chris Hemsworth care il joaca pe celebrul Thor in filmele Marvel. In varsta de 32 de ani, a devenit celebru in rolul lui Gale Hawthorne din ecranizarile romanelor „Hunger Games”, cele patru filme au strans aproape 3 miliarde de dolari din box office. Ulterior a jucat in „The Duel”, „Indepedence Day: Resurgence” si „Most Dangerous Game”. In curand il veti vedea vedea in „Poker Face”, noul film al lui Russel Crowe.

Pe langa rolul lui Superman pe care l-a reluat recent printr-o aparitie in „Black Adam” si pe care l-a jucat in mai multe blockbustere Marvel, „The Witcher” a fost unul dintre cele mai mari succese ale lui Henry Cavill. Inlocuirea din aceasta franciza alimenteaza zvonurile conform carora va prelua rolul lui James Bond.

Dupa ce s-a vehiculat ca Tom Hardy, Idris Elba sau Sam Heughan ar putea prelua rolul lui James Bond pentru urmatoarele filme ale francizei, in ultimele luni Henry Cavill a devenit unul dintre favoritii cineastilor din Hollywood si ai caselor de pariuri. Idris Elba a confirmat deja ca nu va juca rolul lui Bond iar Sam Heughan a vorbit in autobiografia lansata saptamana trecuta despre cum producatoriii James Bond isi doresc pe cineva mai tanar decat el.

Cursa pentru rolul lui James Bond este una dintre cele mai complexe din Hollywood si presupune ca fiecare actor care este luat in considerare sa aiba o reputatie impecabila, care poate fi asociata cu zecile de branduri pe care le promoveaza Bond, de la Coca-Cola la automobile de lux, ceasuri, whisky, costume, hoteluri, orase sau o asociere cu monarhul britanic.

In varsta de 39 de ani, Cavill ar putea fi un Bond perfect, fiind deja extrem de cunoscut si indragit in randul iubitorilor de filme de actiune. Este pasionat de jiu-jitsu, si-a facut singur cascadoriile in „The Witcher” si a fost votat de mai multe ori in lista celor mai bine imbracati sau sexy barbati din lume. Iar in trecut a fost imaginea brandului de parfumuri Dunhill.

Recent, cursa pentru noul Bond a fost pornita in mod oficial de catre producatorii Barbara Broccoli si Michael G.Wilson, care au mostenit franciza James Bond de la tatal lor, Albert R. Broccoli. In Hollywood se vehiculeaza ca au intrat in negocieri cu toti actorii mentionati in articolul de mai jos inca din 2019, dinaintea lansarii celui mai recent film, „No Time To Die”, ultimul in care Daniel Craig l-a jucat pe Bond.

Intre timp, vineri pe 4 noiembrie, il veti vedea pe Henry Cavill in rolul lui Sherlock Holmes in filmul „Enola Holmes 2”. Trailerul poate fi urmarit mai jos. Iar in viitorul apropiat il veti vedea si in noua franciza „Argylle”.

Citește în continuare