Skip to content

Pavel Bartos prezinta One man aproape show, un spectacol autobiografic, la teatrul Odeon. Premiera pe 18, 19 noiembrie si 4 decembrie

Pavel Bartos prezinta One man aproape show, un spectacol dupa un scenariu scris de actor, care cuprinde in cea mai mare parte elemente autobiografice, tratate cu mult umor, in care autoironia si sinceritatea sunt la ele acasa. Este un spectacol despre decizii bune sau rele, despre greseli sau negreseli, despre iubire in toate formele ei si viata pur si simplu, iar mesajul este unul foarte clar: viata trebuie si merita traita din plin!

„E un spectacol la care tin foarte mult si care mi-as fi dorit sa aiba premiera acum 2 ani, inainte de pandemie, dar ea a venit brutal peste noi si nu puteam sa ma bucur de el pe deplin cu un public restrans in sala. Am asteptat clipa in care pot sa am 100% spectatori in sala si iata ca ea a venit. Este un spectacol despre viata, optimist, sincer, poate prea sincer, in care imi pun sufletul pe tava si ma dezvalui in fata oamenilor cum n-am facut-o niciodata pana acum. O fac pentru ca acum este momentul. Mesajul este foarte clar: viata e frumoasa, avem una singura, si merita traita din plin. Acest spectacol vine intr-un punct al carierei si al vietii mele in care cred ca ma defineste si cu atat mai mult tin la el. Punerea in scena va avea puternice accente de umor si autoironie”, a spus pavel Bartos.

Desi publicul larg il cunoaste mai degraba din ipostaza de prezentator de televiziune, Pavel Bartos este actor al teatrului Odeon si regizor. Primul sau film de mediu metraj Romanian Tradition a fost prezentat la TIFF si a avut un mare success la public.

La vremea lansarii acestui film, Bartos povestea pentru urban.ro ca isi priveste cariera intr-un fel antreprenorial si, atunci cand nu e solicitat intr-una numit gen de proiect, prefera sa-si creeze singur contextul pentru o asemenea experienta.

“Nu m-am apucat sa fac film pentru ca am crezut ca lipseste un gen in cinematografia noastra si ma pot duce eu pe acea nisa. Mie imi lipsea ceva. Am tot asteptat sa vina filmul la mine si ori a venit in mici cantitati, ori nu a venit deloc.  Dar avand exemple de afara in care actorii si-au provocat ei niste roluri, m-am gandit: sunt in postura in care pot sa bat la niste usi sa incerc sa adun finantare, hai sa incerc pentru ca tine doar de mine.

In aceasta vara, Pavel Bartos a terminat filmarile la Ramon, primul sau film de lung metraj care va avea premiera anul viitor.

Si de aceasta data, cu noul spectacol One Man Aproape Show, Bartos se provoaca pe sine, isi ridica o noua miza profesionala ca sa-i faca fata progresand actoriceste. Dincolo de munca sa de la televiziune, teatru si film, Bartos e unul dintre cei mai fideli sustinatori ai colegilor de generatie, fiind prezent la majoritatea premierelor acestora pentru a le fi alaturi in provocari profesionale.

Premiera noului sau spectacol One man aproape show va avea loc pe 18, 19 noiembrie si 4 decembrie, la Teatrul Odeon.

Citește în continuare