Skip to content

Prima imagine cu Ryan Reynolds si Hugh Jackman la filmarile „Deadpool 3”. Jackman revine in rolul lui Wolverine dupa 6 ani.

UPDATE: A aparut prima imagine cu Hugh Jackman si Ryan Reynolds la filmarile „Deadpool 3”. In timp ce Reynolds revine in rolul antieroului Deadpool, Jackman a revenit dupa 16 ani la Wolverine. Anterior, personajul a fost ucis in filmul „Logan” din 2017 insa noua iteratie a rolului vine cu un costum diferit, unul care face trimitere la benzile desenate cu Wolverine. Este prima data cand Wolverine va aparea in acest costum pe marele ecran.

Filmul urmeaza sa apara anul viitor, lansarea este programata pe 6 septembrie 2024, filmarile sunt in continua desfasurare. Regia este asigurata de Shawn Levy care l-a regizat pe Reynolds in „Free Guy” si „The Adam Project”. 

Mai jos puteti citi un articol despre distributia actritei Emma Corrin in noul film.

Dupa rolurile din „The Crown” si „Lady Chatterley’s Lover”, Emma Corrin a fost distribuita in doua filme importante. Considerata una dintre tinerele sperante ale generatiei sale, actrita va juca rolul principal in „Deadpool 3” alaturi de Ryan Reynolds si Hugh Jackman si va face parte din distributia lungmetrajului „Nosferatu” in regia lui Robert Eggers.

Momentan nu se stie exact rolul pe care il va juca Corrin in „Deadpool” insa publicatia Deadline a anuntat ca va fi un rol antagonist, o raufacatoare care se va lupta cu personajul sarcastic jucat de Reynolds, si cu Wolverine care va fi jucat de Hugh Jackman. 

Reynolds a confirmat de asemenea distribuirea lui Corrin in film printr-o postare pe Twitter: „O noua achizitie in familie! Familai Deadpool, pentru claritate. Care este la fel ca o familie reala, dar cu mai putine injuraturi…. Bine ai venit, Emma Corrin!”

Filmul care include scene cu multa agresivitate si un limbaj licentios va fi prima productie Marvel si Disney care va avea rating R, adica va fi interzis celor sub 17 ani.

Scenariul va fi scris de Paul Wernick si Rhett Reese care au creat si primele doua filme.

Filmul marcheaza revenirea lui Jackman in rolul Wolverine care s-a intamplat datorita prietenei foarte stranse dintre Jackman si Reynolds. Anterior, actorul declarase ca nu va mai juca acest rol. 

Fanii francizei „Deadpool” erau deja entuziasmati de distributia lui Jackman in film dupa ce personajul „Wolverine” a murit in lungmetrajul „Logan” din 2017. Kevin Feige, presedintele Marvel Studios, care este implicat personal ca producator in noul film, a declarat pentru Variety ca „Orice este posibil in multiverse.”, referindu-se la conceptul de universuri paralele abordat in cele mai recente productii Dr. Strange si Spider-Man.

Primele doua filme ‘Deadpool’ au avut un succes de box office urias, fiecare a generat incasari de peste 780 de milioane de dolari din bilete.

Potrivit informatiilor publicate de jurnalistii de la Deadline, Marvel si-ar fi dorit sa o coopteze pe Corrin intr-un proiect inca de la finalul anului trecut insa a fost nevoie ca actrita sa-si elibereze programul incarcat pentru a se putea angaja intr-un proiect de asemenea anvergura. Astfel, contractul pentru „Deadpool 3” a fost semnat saptamana trecuta.

Corrin este cunoscuta publicului larg pentru rolul Printesei Diana, castigand premiile Globul de Aur si Critics Choice, precum si nominalizari la SAG Awards si la gala Emmy.

Din momentul difuzarii sezonul al patrulea din „The Crown” in 2020, Corrin a devenit intr-un timp foarte scurte una dintre cele mai cautate actrite britanice, fiind dorita atat pentru filme dar si in teatru. Prezenta ei a fost cu atat mai interesanta dupa ce a dezvaluit ca este queer si non-binara – adica nu se identifica nici ca barbat si nici ca femeie, preferand sa nu isi defineasca genul – un aspect care i-a adus foarte multi fani tineri. 

Ulterior, actrita a primit atentie cand a cerut asociatiilor profesionale  din cinematografie care acorda premii in lumea filmului sa comaseze categoriile „Cel mai bun actor” si „Cea mai buna actrita” intr-o singura categorie, fara gen.

„Sper la un viitor in care sa se intample asta”, a declarat Corrin pentru BBC News. Vedeta, care se identifica ca fiind non-binara si foloseste pronumele ei/ele, a adaugat: „Este dificil pentru mine, in acest moment, sa incerc sa justific in mintea mea faptul ca sunt non-binar si ca sunt nominalizat la categoriile feminine”. Reflectand asupra faptului ca joaca in mare parte roluri feminine, Corrin s-a intrebat: „Cand vine vorba de categorii, trebuie sa facem specific daca esti nominalizat pentru un rol feminin sau pentru un rol masculin?”

Dupa „The Crown”, Corrin a jucat pe scena la Harold Pinter Theatre in „Anna X” iar in prezent poate fi vazuta in rolul principal din „Orlando”, noua adaptare a capodoperei moderne a Virginiei Woolf, realizata de Neil Bartlett si regizata de Michael Grandage. Spectacolul se joaca pe scena Teatrului Garrick din West End din Londra si a primit deja recenzii foarte bune, biletele fiind la mare cautare.

In filme, Corrin a aparut anul trecut in drama „My Policeman” alaturi de Harry Styles pe Amazon Video, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto si in „Lady Chatterley’s Lover”, lansat la Festivalul de Film de la Telluride si disponibil pe Netflix.

Actrita a incheiat recent filmarile pentru productia serialului „Retreat” care va fi lansat pe FX. 

Zilele trecute, Emma Corrin a fost distribuita si in remake-ul „Nosferatu” in regia lui Robert Eggers, in care mai joaca Lily Rose-Depp, Bill Skarsgard si Nicholas Hoult. 

Filmarile vor incepe luna viitoare in Europa, momentan nu se stie cum vor fi impartite rolurile, proiectul a fost anuntat de ceva vreme si intre timp s-a modificat de mai multe ori distributia. Se stie doar ca Skarsgard va juca rolul vampirului transilvanean.

Regizat de F. W. Marnau, filmul mut „Nosferatu” este practic povestea lui Dracula de Bram Stoker in care au fost schimbate numele personajelor.  In versiunea din 1922 Contele Orlok (jucat de Max Schreck) il atrage pe Thomas Cutter (jucat de Gustav von Wangenheim) la castelul sau, pretizand ca este un agent imobiliar. Din nefericire, Orlock se dovedeste a fi un vampir si incepe sa o terorizeze pe sotia lui Hutter, Ellen (jucata de Greta Schröder).

Filmul a mai beneficiat de un remake in 1979 prin „Vampirul Nosferatu”, o versiune regizata de Werner Herzog cu Klaus Kinski in rolul vampirului numit Contele Dracula,  Isabelle Adjani in rolul sotiei si Bruno Ganz in rolul sotului.

Citește în continuare