Skip to content

The White Lotus (HBO) va avea si sezonul 3. Dupa Hawaii si Sicilia, productia se muta in Asia

Noua locatie a serialului „The White Lotus”, semnat de Mike White pentru HBO, va fi in Asia, dupa cum au confirmat oficialii serialului la Berlinale Series Market din Germania, eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Berlin.

Serialul „The White Lotus” produs de HBO se bucura de succes si datorita scenografiei care joaca un rol esential, pentru care producatorii au cautat peisajele si cladirile spectaculoase care fac parte din firul narativ al personajelor.

Primul sezon a fost plasat in Hawaii, intr-un complex hotelier sofisticat cu plaje vaste si servicii de lux. Sezonul al doilea a fost filmat pe tarmurile din Sicilia si ofera un context diferit pentru noul grup de personaje, cat si un peisaj diferit care ilustreaza verile insorite si vibrante din Marea Mediterana.

Johnny Knoxville, Evan Peters si Connie Britton sunt numele vehiculate, dar neconfirmate inca pentru distributia din sezonul al treilea a seriei.

In timpul unui interviu pentru publicatia Variety, White a vorbit despre temele pe care vrea sa le exploreze in cel de-al treilea sezon al „The White Lotus”: „Primul sezon a scos in evidenta relatia cu banii, iar apoi al doilea sezon este despre sex”, a explicat el. „Cred ca al treilea sezon ar avea poate o privire satirica si amuzanta asupra mortii, religiei si spiritualitatii orientale.”

Momentan, nu au aparut informatii despre distributie, insa presa internationala de specialitate noteaza ca actorul Johnny Knoxville este un posibil membru al sezonului trei, dupa ce a fost vazut cu White in diferite locatii din Asia. La randul sau, producatorul executiv David Bernad a dezvaluit recent pentru publicatia Deadline ca Evan Peters a fost distribuit sa joace personajul lui Ethan Spiller in sezonul doi, ceea ce nu s-a intamplat, insa ar putea indica faptul ca usile sunt deschise pentru ca el sa fie parte din urmatoarea productie.

Un alt zvon este ca actrita Connie Britton ar putea relua rolul ei din primul sezon ca Nicole Mossbacher. Ea a declarat pentru Deadline anul trecut: „[Mike White] a vrut sa fiu in al doilea sezon si a existat o idee care mi-a placut pentru personaj. Intentia noastra este sa o ecranizam in al treilea sezon.”

Sezonul unu din The White Lotus a avut premiera in iulie 2021, in timp ce sezonul doi a aparut in octombrie 2022. Este de asteptat ca cel de-al treilea sezon sa aiba premiera fie in vara, fie in toamna lui 2023, mentioneaza presa internationala.

Citește în continuare