Skip to content

A fost anuntata data lansarii sezonului 2 din „And Just Like That”. Trailerul seriei arata revenirea lui Aidan in viata lui Carrie iar posterul pune accent si pe noile personaje introduse in primul sezon.

Cel de-al doilea sezon al serialului care continua povestea din „Sex and the City” revine pe 22 iunie pe HBO Max, iar anuntul premierei a venit cu posterul oficial – pe care il vedeti mai sus – noi imagini de la filmari si un trailer care ofera o privire asupra a ceea ce va asteapta cand Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) si Charlotte (Kristin Davis) vor reveni pe micul ecran.

Trailerul, narat de Carrie, incepe in stilul episoadelor din „Sex and the City”: „Indiferent de ce iti ofera viata, poti conta intotdeauna pe cei mai apropiati prieteni ca vor fi langa tine”. Momentul este urmat de un montaj de secvente care dezvaluie relatiile actuale ale Mirandei cu Che (Sara Ramírez) si ale lui Franklin (Ivan Hernandez), producatorul podcastului lui Carrie. 

Carrie il introduce si pe fostul ei iubit, Aidan (John Corbett), care revine in viata ei. In trailerul care poate fi urmarit mai jos apar si noile personaje introduse in primul sezon din „And Just Like That”, jucate de Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker si Karen Pittman, dar si actori deja cunoscuti precum Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang si Alexa Swinton.

Michael Patrick King, producatorul seriei, a declarat in momentul anuntului celui de-al doilea sezon ca obiectivele sale pentru noile episoade este sa se concentreze si pe noile personaje care apar alaturi de Carrie, Miranda si Cynthia.

In finalul primului sezon „And Just Like That”, Carrie lansase un nou podcast (numit „Sex and the City”) si parea sa se lanseze intr-o noua poveste de dragoste cu Franklin, insa acest lucru va fi dat peste cap de venirea lui Aidan.

Charlotte era inca fericita in casnicia cu Harry (Evan Handler), dar se confrunta cu provocari din partea copiilor ei adolescenti. Iar Miranda renuntase la casnicie pentru a pleca la Los Angeles cu iubitul ei, Che Diaz.

In finalul serialului, Carrie s-a impacat si cu Samantha (Kim Cattrall), care nu a aparut deloc pe micul ecran in primul sezon din cauza conflictelor dintre Cattrall  si Parker. Insa dupa ce a imprastiat cenusa regretatului Mr. Big (Chris Noth) de pe podul lor preferat din Paris, Carrie i-a trimis un mesaj Samanthei, iar cele doua prietene si-au facut un plan sa se vada. Desi in presa americana s-a scris ca Samantha va reveni in serial, Cattrall nu a fost fotografiata la filmarile seriei, ramane de vazut daca rolul va fi distribuit altcuiva.

Revenirea lui Aidan nu este noutate, fiind dezvaluita printr-o serie de fotografii realizate de paparazzi pe platourile de filmare din New York. La randul ei, Sarah Jessica Parker a distribuit cateva imagini pe contul ei de Instagram, alimentand curiozitatea fanilor cu privire la povestea de dragoste dintre ei. Pentru personajul Carrie, e un lucru tipic sa traiasca o viata sentimentala rastalmacita cu reveniri amoroase neasteptate.

Dupa premiera din decembrie 2021, „And Just Like That” a fost cel mai de succes serial original HBO Max.

Va invitam sa descoperiti mai jos alte imagini de la filmari, la un moment dat Carrie poarta o rochie de mireasa dar nu se stie daca este vorba despre o posibila nunta cu Aidan sau un alt eveniment.

Citește în continuare