Skip to content

And Just Like That… Kim Cattrall si personajul Samantha Jones se intorc in sezonul doi din continuarea de la Sex And The City. Sezonul se filmeaza in octombrie si se difuzeaza in 2023

Kim Cattrall 3 iunie 2022 Credit line: Profimedia

Intr-un interviu publicat de Variety, Michael Patrick King –creatorul continuarii serialului Sex and the City – a dat cateva detalii despre viitorul sezon al serialului HBO Max, inclusiv despre revenirea personajului lui Kim Cattrall in povestea serialului.

Samantha Jones a fost prezentata in primul sezon prin intermediul schimburilor de mesaje text cu personajul Carrie Bradshaw, interpretat de Sarah Jessica Parker. Cattrall, in varsta de 65 de ani, a declarat in trecut ca nu doreste sa se intoarca in franciza, iar King a spus anterior ca usa nu este deschisa pentru revenirea ei.

Cu toate acestea, cand a fost intrebat recent daca personajul Samantha va reaparea in sezonul 2, King a raspuns: „Da!”.

King a ezitat sa dea mult mai multe informatii despre viitorul sezon. „Totul este atat de nou in acest moment”, a explicat el. „Una dintre marile mele reguli este sa nu spun lucruri pana cand nu sunt reale.”

In martie, HBO a anuntat ca And Just Like That… a fost reinnoit pentru un al doilea sezon. Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis se vor intoarce in rolurile personajelor lor  – Carrie, Miranda Hobbes si Charlotte York.

„Sunt incantat si entuziasmat sa spun mai multe povesti despre aceste personaje vibrante si indraznete – interpretate de acesti actori puternici si uimitori”, a spus King intr-o declaratie la vremea respectiva. „Adevarul este ca suntem cu totii incantati. Si uite asa… viata noastra sexuala a revenit.”

In aceasta luna, Parker a revenit intr-un interviu la cearta ei cu Cattrall, recunoscand ca „este foarte greu sa vorbesti despre aceasta situatie”.

„Am fost atat de atenta sa nu vreau sa spun niciodata ceva care sa fie neplacut”, a declarat pentru podcastul Awards Chatter al The Hollywood Reporter, „pentru ca nu este modul in care imi place sa port conversatii care sunt atat de complicate ca aceasta, stiti?”.

„Este atat de dureros pentru oameni sa continue sa vorbeasca despre aceasta lupta. Nu am rostit niciodata in viata mea cuvinte care sa genereze dispute despre cineva cu care am lucrat vreodata”, a spus Parker. „Nu exista o ‘bataie’ in desfasurare. Nu a existat nicio disputa publica, nicio conversatie sau acuzatie facuta de mine sau de cineva in numele meu. Eu nu as face asa ceva. Nu asa as vrea sa fie”.

In 2017, Cattrall a declarat fara menajamente ca „nu a fost niciodata prietena” cu niciunul dintre fostii ei colegi de distributie din SATC – si a numit-o in mod special pe Parker.

„Aici chiar ii iau la rost pe cei din Sex and the City, si in special pe Sarah Jessica Parker”, a declarat ea pentru Piers Morgan in emisiunea Life Stories, potrivit Daily Mail. „Cred ca ar fi putut fi mai draguta. Chiar cred ca ar fi putut fi mai draguta. Nu stiu care este problema ei”.

Sezonul 2 din „And Just Like That…” va incepe productia in octombrie, urmand ca serialul sa fie difuzat in vara anului 2023, a declarat King, potrivit Variety.

Citește în continuare