Skip to content

Florin Piersic Jr joaca in noul serial Channel 5, „The Good Ship Murder”, alaturi de doua vedete din Coronation Street. Serialul politist va fi difuzat si pe Amazon Prime.

Florin Piersic Jr este un raufacator rus, Nicolai Volkov, care participa la un joc de poker cu o miza foarte mare, intr-o miniserie Channel 5 care se difuzeaza deja in Marea Britanie. Serialul in 8 episoade ii are protagonisti pe doua foste vedete din Coronation Street, Catherine Tyldesley si Shayne Ward.

Serialul urmareste  reteta de la licenta White Lotus, cu crime care se desfasoara intr-un décor luxos, in locurile in care o nava de croaziera acosteaza, insa productia are rigoarea si interpretarea specifica britanicilor.

“The Good Ship Murder” se petrece la bordul unui vas de croaziera de lux stationat in Marea Mediterana, prezentand farmecul, rivalitatile, bogatia si diferentele de clasa existente in cabinele, puntile si facilitatile sale intinse.

Pe masura ce nava isi arunca ancora intr-o serie de destinatii de coasta sublime, cum ar fi Lisabona, Barcelona si Malta, un val de crime sinistre are loc pe fiecare fundal uimitor.

Serialul in 8 episode a inceput sa fie difuzat in Marea Britanie si urmeaza sa fie preluat de Amazon Prime.

Aceasta nu este prima colaborare internationala a lui Florin Piersic Jr intr-o productie care va fi difuzata de Amazon Prime. In 2017 a jucat in seria in 6 episoade Comrade Detective, unde colegii sai erau Channing Tatum si Joseph Gordon Lewit.

De altfel, dincolo de activitatea sa sustinuta ca actor si regizor in teatru in Romania, Florin Piersic jr – cu avantajul unei scoli facute integral in limba engleza – a jucat in mai multe productii straine, printre cele mai recente aflandu-se The Proteje, unde a fost alaturi de Michael Keaton si Samuel L Jackson.

Recent a fost anuntata prima productie Netflix realizata in Romania, dupa un scenariu autohton, Subteran, cu Florin Piersic jr alaturi de Ana Ularu in rolurile principale.

In teatru are in acest moment un spectacol exceptional, Tzuki si TATI, unde joaca alaturi de Marius Bodochi, o productie independenta pe care v-o recomandam. Saptamanile viitoare il veti putea vedea in filmul Visul unde e un regizor de film care il ironizeaza pe un actor frustrat ca nu joaca.

Actorul care are acum 55 de ani este castigator al unui premiu UNITER pentru cel mai bun actor (Sex, drogs, rock and roll), dar si al unui premiu GOPO pentru cel mai bun actor(Q E D).

Are 3 carti publicate Opere cumplite (2009), Romantic Porno (2011), Fictiuni reale(2013), toate aparute la editura Humanitas.

Citește în continuare