Skip to content

Vlad Logigan, Florin Piersic jr, Adrian Nartea si George Ivascu filmeaza pentru Visul, o comedie in regia lui Catalin Saizescu. O parte din filmari au loc chiar in aceste zile la Teatrul Excelsior.

Vlad Logigan, Florin Piersic jr, Adrian Nartea si George Ivascu sunt in pline filmari pentru o noua productie romaneasca, comedia “Visul” in regia lui Catalin Saizescu.

Filmul este povestea unui actor, Alex, de 35 de ani, care se afla intr-un moment de cumpana: relatia lui de dragoste nu mai este ca inainte, odata ce iubita actrita are mai mult succes, iar el nu mai primește rol in spectacolul de teatru cel mai dorit. Regizorul care e foarte influent si important il prefera pe un alt actor mai talentat, mai bine cotat si mai cunoscut.

 Alex  vrea sa compenseze situatia si face un spectacol de teatru cu actori amatori, deținuții dintr-un penitenciar. Cand spectacolul cu detinuti ajunge sa fie reprezentat intr-un festival pe scena unui teatru adevarat, detinutii iau in calcul evadarea, iar de aici lucrurile capata note comice si neasteptate.

In distributie mai sunt Georgiana Saizescu, Nosfe (Satra Benz), Silviu Mircescu, Magda Catone si Nicodim Ungureanu.

In aceste zile se filmeaza la Teatrul Excelsior secventele despre reprezentatia detinutilor in teatrul din care urmeaza sa evadeze.

Catalin Saizescu este regizorul filmului, dupa un scenariu de Gabriel Gheorghe, iar productia se realizeaza prin finantarea CNC. Saizescu a realizat la debut, in 2004, comedia “Milionari de weekend” si mai are in portofoliu lung metrajul “Scurtcircuit” (2017), dar si videoclipuri pentru Vita de Vie sau Parazitii.

Pe Florin Piersic jr l-ati putut vedea la inceputul acestui an in “The Protégé”, alaturi de Michael Keaton, Samuel L Jackson si Maggie Q, iar Adrian Nartea si Silviu Mircescu au terminat de filmat pentru serialul “Vlad” al carui ultim episod a fost difuzat in aceste zile. Toti actorii din distributie au proiecte teatrale in plina desfasurare in Bucuresti si in tara.

In acest moment ruleaza in cinematografe un film cu un subiect similar regizat de Emmanuel Courcol. Filmul se numeste Un Triomphe – Succes de public si a fost desemnat cea mai buna comedie la European Film Awards.

Citește în continuare