Skip to content

Cele 6 sezoane “Sex and the City” vor fi disponibile din aprilie pe Netflix. Galerie foto cu cele mai frumoase tinute din serial.

Numita la inceputul acestui an cea mai urmarita platforma de streaming din SUA, Netflix a incheiat un acord cu Warner Bros. Discovery pentru a licentia toate cele sase sezoane ale serialului „Sex and the City”. 

Cele 94 de episoade vor fi disponibile pe Netflix la inceputul lunii aprilie 2024. Este o miscare inteligenta pentru marketingul continuarii Sex and the City, “And Just Like That…” si ar putea starni un interes mai mare in noul serial disponibil pe HBO Max care are deja doua sezoane lansate. Acest lucru ar putea convinge o parte din abonatii Netflix sa isi faca abonament si la Max pentru a urmari continuarea povestii.

In plus, tinand cont de faptul ca sezonul 3 din “And Just Like That…” va fi lansat abia in 2025 — din cauza grevelor din Hollywood —, episoadele Sex and the City vor oferi publicului o ocazie sa revada povestea lui Carrie Bradshaw si a prietenelor sale din New York. 

Acordul dintre Netflix si Warner Bros. Discovery nu este la nivel mondial. Serialul va fi disponibil in SUA si pe alte cateva piete europene.

Contractul vine dupa ce anul trecut Warner Bros. Discovery a licentiat alte seriale HBO mai vechi catre Netflix – o propunere care ar fi fost de neconceput in urma cu cativa ani cand managerii HBO tineau foarte mult la productiile lor originale. 

Printre titlurile HBO care ruleaza pe Netflix se numara „Insecure”, de Issa Rae, „Band of Brothers”, „The Pacific”, „Six Feet Under” si „Ballers”. „True Blood”, care, de asemenea, este difuzat in SUA pe Hulu al Disney, este disponibil pentru abonatii Netflix din afara SUA. Toate aceste productii raman disponibile in continuare si pe HBO Max.

Ted Sarandor, CEO Netflix, a declarat intr-o teleconferinta ca platforma de streaming pe care o conduce este uneori “cel mai bun cumparator din piata”. A adaugat ca se bucura ca studiourile din Hollywood sunt tot mai deschise sa acorde licente de difuzare si altor platforme si a invitat si alti producatori sa poarte discutii cu ei: „Avem o istorie bogata in a transforme unele seriale in cele mai mari succese de televiziune, precum „Breaking Bad” si „Walking Dead” sau, chiar mai recent, cu „Schitt’s Creek”. Datorita recomandarilor noastre, a razei noastre de actiune, putem sa resuscitam un serial precum ‘Suits’ si sa-l transformam intr-un moment important pentru cultura pop, dar si sa generam miliarde de ore de bucurie pentru membrii nostri.”

Sex and the City, serial care a fost creat de Darren Star inspirat de cartea lui  Candace Bushnell, le-a avut in rolurile principale pe Sarah Jessica Parker in ipostaza jurnalistei de monden Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon ca Miranda Hobbes, Kristin Davis ca Charlotte York si Kim Cattrall ca Samantha Jones. 

SATC a rulat timp de 6 sezoane, intre 1998 si 2004, cu 94 de episoade de o jumatate de ora fiecare. A fost urmat de doua filme de lung metraj in 2008 si 2010, si de un serial care a avut-o protagonista pe AnnaSophia Robb in ipostaza de tanara Carrie Bradshaw, care a avut premiera in 2013 si a fost inchis dupa doua sezoane.

Serialul a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale HBO din toate timpurile si a avut si o versiune braziliana, cu cele patru prietene actrite de culoare.

In aceeasi directie a inspiratiei dupa SATC, o reteta care a functionat foarte bine, Netflix s-a bucurat anul acesta de succesul serialului  “Emily in Paris”,  produs de acelasi Darren Star cu o parte din echipa de la Sex And The City.

Mai jos va invitam sa va reamintiti cele mai frumoase tinute din serial.

Recent, celebru tutu purtat de Sarah Jessica Parker in genericul de inceput al serialului „Sex and the City” a fost scos la licitatie si adjudecat pentru 52.000 de dolari. Povestea tinutei iconice o puteti citi mai jos, alaturi de noutati despre serialul And Just Like That….

Daca ajungeti la Londra pana pe 31 martie, o puteti vedea pe Sarah Jessica Parker live pe scena in spectacolul Plaza Suite, alaturi de sotul ei Matthew Broderick.

Citește în continuare