Skip to content

Sarah Jessica Parker debuteaza pe scena West End-ului londonez anul viitor, alaturi de sotul ei Matthew Broderick. Pana acum au jucat comedia „Suite Plaza” in New York . Au inceput inscrierile pentru bilete.

Spectacolul „Plaza Suite” a fost scris de Neil Simon si spune povestea a trei cupluri de turisti cazati la Plaza Hotel. Fiecare cuplu este prezentat intr-un act – un cuplu care se intoarce in apartamentul in care si-au petrecut luna de miere in speranta ca vor readuce dragostea in viata lor, un cuplu format dintr-un producator de la Hollywood si iubita lui din adolescenta, si o familie care merge la nunta fiicei lor si sotia e foarte panicata.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick vor interpreta toate cele 3 cupluri. Spectacolul a avut premiera la inceputul anului 2020 in Boston, ulterior s-a jucat pe Broadway iar acum vine pentru prima data in Europa.

Spectacolele vor avea loc la Savoy Theatre din Londra, in regia lui John Benjamin Hickey, incepand cu ianuarie 2024. Pe Broadway s-a jucat cu casa inchisa, de aceea prestatiile londoneze ─ care vor avea loc intre 15 ianuarie si 31 martie 2024 ─ au fost anuntate cu mult timp inainte. Biletele nu sunt inca disponibile dar va puteti inscrie pe lista de Early Access pentru a avea acces la primele locuri puse in vanzare. Va puteti inscrie aici.

In timp ce Broderick a mai jucat pe scenele londoneze, spectacolul marcheaza debutul lui Parker pe West End.

Atat pe Sarah Jessica Parker cat si pe Mattew Broderick ii stim din filme de televiziune sau cinema, dar ei joaca in teatru de zeci de ani.

Ba mai mult, aceasta nu e primul spectacol in care se intalnesc pe o scena pe Broadway. In 1995 au jucat impreuna in “How to Succeed in Business Without Really Trying”, cu doi ani inainte de a se casatori.

Broderick are si premii pentru prestatiile sale in “Biloxi Blues” sau “The Odd Couple”.

Montarea intiala a textului „Plaza Suite” a fost regizata de Mike Nichols, un regizor de film cu foarte multe premii Oscar (printre altele a regizat “Cui ii e frica e Virginia Woolf” cu Liz Taylor in rolul principal, sau mai recentul “Closer” cu Natalie Portman). La sfarsitul anilor 60 cand Plaza Suite a avut premiera, spectacolul a avut un succes urias si s-a jucat de peste 1000 de ori in 2 ani si jumatate.

Si seriale de televiziune si filme pentru cinema, SJP e foarte ocupata in aceste zile.

SJP continura sa lucreze cu HBO pentru continuarea serialului Sex and The City intitulata „And Just Like That”. In curand va fi lansat sezonul al doilea al sequel-ului iar recent a fost anuntat ca singurul personaj preferat care a lipsit din primul sezon va fi prezent in noile episoade. Este vorba despre actrita Kim Cattrall si personajul Samantha.

Citește în continuare