Skip to content

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick se reintorc pe Broadway intr-o comedie legendara in America, Plaza Suite.

Spectacolul „Plaza Suite” spune povestea a trei cupluri de turisti cazati la Plaza Hotel, fiecare cuplu este prezentat intr-un act – un cuplu care se intoarce in apartamentul in care si-au petrecut luna de miere in speranta ca vor readuce dragostea in viata lor, un cuplu format dintr-un producator de la Hollywood si iubita lui din adolescenta, si o familie care merge la nunta fiicei lor si sotia e foarte panicata.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick vor interpreta toate cele 3 cupluri. Spectacolul are premiera in Boston pe 5 februarie, iar din 13 aprilie se muta pe Broadway.

Atat pe Sarah Jessica Parker cat si pe Mattew Broderick ii stim din filme de televiziune sau cinema, dar ei joaca in teatru de zeci de ani

Ba mai mult, aceasta nu e primul spectacol in care se intalnesc pe o scena pe Broadway. In 1995 au jucat impreuna in “How to Succeed in Business Without Really Trying”, cu doi ani inainte de a se casatori.

Broderick are si premii pentru prestatiile sale in “Biloxi Blues” sau “The Odd Couple”.

Montarea intiala a textului „Plaza Suite” a fost regizata de Mike Nichols, un regizor de film cu foarte multe premii Oscar (printre altele a regizat “Cui ii e frica e Virginia Woolf” cu Liz Taylor in rolul principal, sau mai recentul “Closer” cu Natalie Portman). La sfarsitul anilor 60 cand Plaza Suite a avut premiera, spectacolul a avut un succes urias si s-a jucat de peste 1000 de ori in 2 ani si jumatate.

Si seriale de televiziune si filme pentru cinema, SJP e foarte ocupata in aceste zile.

SJP continura sa lucreze cu HBO pentru Divortul si poate fi vazuta pe marile ecrane in “Blue Velvet” povestea unei cantarete care se confrunta cu un diagnostic foarte grav si e nevoita sa-si schimbe viata.

In “Blue Velvet”, Sarah Jessica Parker le are colege pe Renée Zellweger, Jacqueline Bisset.

Citește în continuare