Skip to content

Alec Baldwin a ajuns la o intelegere cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, dupa ce aceasta a fost ucisa pe un platou de filmare cand el a tras cu o arma de recuzita. Baldwin e si producatorul filmului, deci responsabil pentru partea administrativa a filmarilor

Alec Baldwin a anuntat pe canalele sale de social media ca a ajuns la o intelegere cu familia lui Halyna Hutchins, directoarea de imagine care a fost ucisa accidental de catre Baldwin pe platourile de filmare ale peliculei Rust.  

Filmarile pentru Rust vor continua in ianuarie, iar sotul doamnei Hutchins, Matthew, va fi implicat in calitate de producator executiv.

Un proces intentat impotriva lui Baldwin, a producatorilor si a altor persoane, a sustinut ca au fost incalcate mai multe standarde ale industriei, dar ca urmare a intelegerii procesul va fi retras.

Toate partile cred ca moartea dnei Hutchins a fost un accident, a declarat sotul ei, odata cu anuntul intelegerii ai carei termeni financiari nu au fost dezvaluiti. Conform legislatiei americane, un tribunal va trebui sa valideze intelegerea pentru ca procesul sa fie inchis.

In aceeasi declaratie post intelegere,  Matthew Hutchins – sotul directoarei de imagine decedata –  a spus ca „toti actorii principali originali” vor fi implicati atunci cand se vor relua filmarile, care, potrivit lui, vor „aduce un omagiu” ultimei lucrari a sotiei sale.

„Nu am niciun interes sa ma angajez in atribuirea de vina”, a adaugat el. „Cu totii credem ca moartea Halynei a fost un accident teribil”.

In paralel Alec Baldwin – care n-a mai lucrat nimic de la momentul accidentului –  si-a postat reactia intr-o declaratie pe Instagram: „Suntem incantati sa anuntam astazi solutionarea procesului civil intentat in numele familiei cineastului Halyna Hutchins.De-a lungul acestui proces dificil, toata lumea si-a mentinut dorinta specifica de a face ceea ce este mai bine pentru fiul Halynei. Suntem recunoscatori tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei situatii tragice si dureroase.”

Regizorul Rust Joel Souza, care a fost si el ranit in timpul impuscaturilor de pe platoul de filmare de la Bonanza Creek Ranch, in apropiere de Santa Fe, a declarat ca acum se va dedica „onorarii mostenirii Halynei si o va face mandra”.

Citește în continuare