Skip to content

Anthony Hopkins si Jeremy Strong se alatura lui Anne Hathaway in „Armageddon Time”. Filmul are actiunea in America inainte de alegerile prezidentiale din 1980 ale lui Ronald Reagan

Publicatia Deadline anunta in exclusivitate ca Anthony Hopkins si Jeremy Strong urmeaza sa se alature distributiei „Armageddon Time”, cu textul si regia apartinand lui James Gray. Anne Hathaway este parte din productie, alaturi de Banks Repeta (“Lovecraft Country,” “Uncle Frank”), Jaylin Webb (“The Wonder Years”) si Ryan Sell (din productia Broadway a “Charlie and the Chocolate Factory”). Filmul este in prezent in productie in New York.

Filmul are actiunea in America inainte de alegerile prezidentiale din 1980 ale lui Ronald Reagan, si se intampla in Queens, New York. Filmul este produs de Grey impreuna cu Anthony Katagas, Marc Butan si Rodrigo Teixeira. Lourenço Sant’Anna si Rodrigo Gutierrez vor fi producatori executivi. Productia „Armageddon Time” este inspirata din viata lui Gray care a crescut in Queens.

Sir Anthony Hopkins a devenit cunoscut odata cu rolurile din „The Silence of the Lambs” (1991) si „The Remains of the Day” (1993).

A jucat recent in productiile „Westworld” de la HBO si „The Two Popes”(Netflix), cat si in aclamatul film „The Father” in regia lui Florian Zeller, alaturi de Olivia Colman, pentru care a luat Oscar-ul pentru „cel mai bun actor în rol principal”.

Pentru Hopkins, acesta a fost al doilea Oscar din cariera, dupa cel primit pentru „The Silence of the Lambs” in urma cu 29 de ani. Anthony Hopkins este acum si cel mai varstnic actor care a primit un Oscar pentru interpretare.

De asemenea, Hopkins tocmai s-a alaturat distributiei urmatorului film al lui Zeller, „The Son”.

Intre timp, Jeremy  Strong a revenit la „Succesiunea” pe HBO, care debuteaza cu al treilea sezon in aceasta duminica.

Sezonul 3 si-a intreupt filmarile la inceputul anului trecut dupa cateva episoade, din cauza pandemiei. La momentul respectiv in naratiune fiul cel mare al sefului trustului media (Kendall – interpretat de Jeremy Strong) se afla intr-un conflict foarte important cu tatal sau si pozitia sa in trust era grav amenintata. Kendall a transformat disputa cu tatal sau intr-un razboi in corporatia pe care acesta o conduce pentru a-l inlatura din functie. Desi nu a fost niciodata explicit confirmat de producatori, “Succession” pare o transpunere ironica a vietii din interiorul familiei Murdoch.

Conform informatiilor oferite de Deadline, Focus Features va distribui filmul in SUA, iar Universal Pictures International va distribui peste hotare.

Citește în continuare