Skip to content

Art for Air la TIFF: colaborarea dintre IQOS si Obie Platon ajunge la Cluj-Napoca. IQOS continua proiectul Art for Air cu o noua pictura murala expusa la Casa TIFF, incepând din 23 iulie

Art for Air este un proiect IQOS realizat in colaborare cu Obie Platon, un artist contemporan român, cunoscut pentru stilul suprarealist si implicarea in proiecte de regenerare culturala prin arta a zonelor suburbane. In cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), artistul creeaza un nou mural, prin intermediul vopselurilor inovatoare Airlite, la Casa TIFF. Muralul este inspirat de MIRA, semnalul  de test emis de televiziuni inaintea sau dupa incheierea emisiei propriu-zise, si reprezinta un tribut adus progresului tehnologic prin procesul de deconstruire a lumii filmului si construire a lumii asa cum o vedem pe ecran, acum. Prin aceasta initiativa, organizatorii festivalului si IQOS invita comunitatea la un dialog despre progres si inovatie.

Pentru muralul realizat in cadrul TIFF am vrut sa surprind ceea ce ne place la Cluj si ceea ce il reprezinta cel mai bine in perioada aceasta: festivalul TIFF si lumea filmului. Elementele care se regasesc in mural spun o poveste despre trecut si viitor, progres si inovatie si despre cum, impreuna, putem modela viitorul.” – Obie Platon

Seria de  picturi murale Art for Air realizate in colaborare cu Obie Platon isi propune sa ofere o noua perspectiva asupra spatiului urban in unele dintre cele mai importante orase din România.

Cea de-a 20-a editie a TIFF are tema #Impreunaprinfilm si se desfasoara in perioada 23 iulie-1 august la Cluj-Napoca. Festivalul este un fenomen cultural, in care diverse proiecte se deruleaza pe perioada unui an, care aduce la un loc oameni pasionati de tot ceea ce inseamna cultura filmului si cultura urbana.

Casa TIFF devine pe perioada festivalului un nucleu cultural important, un loc emblematic in care se reunesc atât cele mai interesante proiecte, cât si echipa, fanii festivalului si toti cei care au nevoie de un spatiu in care sa se exprime prin arta.

Complementar muralului realizat la Casa Tiff, IQOS a pregatit si un loc in care fumatorii adulti si utilizatorii IQOS isi pot exersa creativitatea si continua dialogul despre progres si inovatie. In lounge-ul IQOS amplasat in Piata Unirii din Cluj-Napoca, acestia pot admira elemente reprezentative din muralul Art for Air realizat de Obie Platon la Casa TIFF, pot participa la activari inspirate din editia limitata a dispozitivului IQOS 3 DUO Moonlight Silver, dar se si pot relaxa in pauza dintre proiectii sau isi pot crea noi amintiri memorabile de la festival.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Elibereaza nicotina, care provoaca dependenta. IQOS este destinat adultilor care altfel ar continua sa fumeze sau sa foloseasca produse cu nicotina.

Material sustinut de IQOS.

Citește în continuare