Skip to content

Barack Obama si Bruce Springsteen vor publica o carte impreuna. Cartea pleaca de la podcastul celor doi si va avea in plus adnotari pe speech-urile lui Obama si versuri scrise de Springsteen

Dupa ce au lansat la inceputul anului podcastul “Renegades”, fostul presedinte american si vedeta rock Bruce Springsteen au anuntat ca la sfarsitul lui octombrie lanseaza si o carte impreuna.

Cartea se va numi “Renegades: Born in The USA”, va avea 320 de pagini si – conform New York Times – va avea material de colectie: adnotari la speech-urile oficiale ale presedintelui facute chiar de Obama, peste 300 de fotografii de arhiva, inedite, dar si versuri ale lui Springsteen in versiunea lor initiala, scrise de mana.

Cartea va fi publicata in colaborare cu compania media care apartine sotilor Obama, Higher Ground si face parte din cultura americanilor de a exploata media pe toate suporturile orice activitate a fostilor presedinti.

In carte, ca si in podcast, Springsteen si Obama vorbesc despre discriminare, mariaj, viitorul Statelor Unite, educatia copiilor.

Atat Obama cat si Springsteen au avut succese impresionante in publishing cu cartile lor anterioare. “A Promised Land”, memoriile lui Barack Obama s-au vandut in 8,2 milioane exemplare in toata lumea, in timp ce memoriile lui Springsteen “Born to run” au depasit un milion de exemplare vandute.

Cei doi s-au imprietenit in timpul campaniei prezidentiale din 2008 si au pastrat legatura in toti acesti ani, chiar si cand Obama locuia la Casa Alba si avea un program foarte incarcat.

Citește în continuare