Skip to content

Casa Regala Britanica riposteaza elegant la biografia lui Meghan: o carte despre disputa intre cei doi printi – Battle of Brothers.

 

Desi oficial Casa Regala Britanica nu a comentat aparitia lansarii biografiei lui Meghan Markle in care doi jurnalisti de monden (despre care s-a spus ca au fost platiti de Meghan) au descris acomodarea actritei la palatele regale britance, iata ca vine discret si riposta.

Consultantul istoric pentru serialul The Crown pe care-l urmariti la Netflix, Robert Lacey, un apropiat al reginei publica in 2 saptamani cartea Battle of Brothers in care este urmarita in detaliu intalnirea istorica de la Sandringham in care Regina a negociat cu Harry iesirea sa din famila regala.

Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult are drept rama contextuala intalnirea la care au participat Printul Harry, William, Charles si Regina, dar este un pretext pentru a readuce in atentie multe dintre momentele frumoase din relatia celor doi frati profund incercati in viata, prin moartea mamei lor Printesa Diana.

Daca prima carte despre acest moment istoric, Finding Freedom, se concentra pe momentele cuplului Harry  Meghan – de la  perioada de tatonare a cuplului, casatoria si adaptarea la Casa Regala-, noua carte arata cum s-a schimbat relatia dintre cei doi frati dupa casatoria celui mai mic dintre ei.

Battle of Brothers vorbeste despre cum si-au construit relatia cei doi printi, cum William – dupa ce s–a casatorit cu Kate – a avut grija sa –l integreze pe Harry in noua familie si au avut o multime de actiuni comune, inclusiv un ritual de a manca impreuna macar o data pe saptamana. Evident, pune in oglinda comportamentul lui Harry post casatoria cu Meghan cand aproape ca s-a izolat de familie, concediindu-si o parte importanta din staff-ul pe care-l impartea cu fratele sau.

Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of A Family in Tumult urmeaza sa apara in librarii pe 15 octombrie.

Autorul cartii, Robert Lacey, este istoric si biograf celebru. Are 76 de ani, studii in istorie la Cambridge, si este autorul unor biografii celebre in toata lumea: cele ale lui Henry Ford, Eileen Ford sau chiar biografia Reginei Eliabeta II-a a Marii Britanii.

Citește în continuare