Skip to content

Benedict Cumberbatch va juca in mini-seria “Anonymous Content”. Este o adaptare a filmului clasic regizat de Hitchcock “The 39 Steps”.

Benedict Cumberbatch va juca in mini-seria “Anonymous Content”, adaptarea thrillerului clasic al filmului “The 39 Steps”. Noua serie este creata de autorul “The Revenant”, Mark L. Smith si regizata de Edward Berger. Dupa cum noteaza publicatia Deadline, Berger a facut echipa anterior cu Cumberbatch la filmul “Patrick Melrose”.

Seria are la baza romanul lui John Buchan, care a fost transformat in filmul clasic din 1935, regizat de Alfred Hitchcock. Productia spune povestea unui om obisnuit, Richard Hannay, care devine un pion involuntar intr-o vasta conspiratie globala pentru a reseta ordinea mondiala: 39 de pasi care vor schimba lumea asa cum o cunoastem noi, cu Hannay care sta in calea acestei noi oridini mondiale.

Filmul lui Hitchcock din 1935, cu Robert Donat si Madeleine Carroll in rolurile principale, are ca actiune principala pe Hannay (Donat), fortat sa mearga in Scotia dupa ce a fost acuzat in mod fals ca a ucis un agent secret. Curand, in ecuatie se implica si o femeie atragatoare (Carroll), in timp ce spera sa scoata la lumina acest inel de spion si sa-si stearga in cele din urma numele.

Momentan, sursele din presa internationala mentioneaza ca noua productie nu este in negociere cu nicio platforma de streaming.

In viitorul SpiderMan cu Tom Holland in rolul principal, va fi  transferat un personaj nou din alt film cu super eroi: Doctor Strange care va fi interpretat de actorul Benedict Cumberbatch.

Alegerea lui Cumberbatch pentru acest transfer de personaje marcheaza a treia colaborare intre studiourile Marvel  si Sony Pictures, iar justificarea mutarii unui personaj dintr-un film in altul, dintr-o poveste in alta, vine din faptul ca Stephen Strange (personajul lui Cumberbatch) e din acelasi oras ca SpiderMan – New York, personajele intalnindu-se pe ecran prima data in  “Avengers: Infinity War” in 2018.

Recent, publicul a putut sa-l vada pe Benedict Cumberbatch si in “The Courier”.

Regizat de Dominic Cooke, „The Courier” este povestea adevarata a unui om de afaceri britanic modest, Greville Wynne (interpretat de Cumberbatch), care este recrutat intr-unul dintre cele mai mari conflicte internationale din istorie. 

Filmul american-britanic se desfasoara intr-o perioada tensionata a Razboiului Rece, cand o serie de arme nucleare fusesera transportate de catre Uniunea Sovietica pe teritoriul cubanez, si il infatiseaza pe Wynne, recrutat ca agent MI-6 si CIA.

Acesta formeaza un parteneriat ascuns si periculos cu ofiterul sovietic Oleg Penkovsky, cu numele de cod IronBark (interpretat de Merab Ninidze), pentru a transmite informatii cruciale in Occident, care vor preveni un razboi nuclear si vor ajuta la incheierea crizei rachetelor din Cuba din octombrie 1962.

Citește în continuare

J. Blakeson, regizorul celei mai noi producții Netflix, “I care a lot”: “Intotdeauna mi-am dorit sa fac un film despre ambitie. Despre modul in care lumea vede si pretuieste succesul. Despre compromisurile morale pe care oamenii sunt dispusi sa le faca pentru a castiga succes si avere”.

Cea mai noua productie Netflix care a intrat direct in topul preferintelor romanilor in acest weekend este “I care a lot”, o poveste despre Marla Grayson (nominalizata la premiul Academiei…

Citeste mai mult