Skip to content

BEST OF DANCE 2011 la Sala Palatului

Best Of Dance 2011 cu DJ Project, Andreea Balan sau Deepside Deejays pe afis este un concert care va avea loc pe 28 noiembrie 2011, la Sala Palatului.

Evenimentul este organizat de Financing Suport Team prin Media SUPORT, iar parteneri media sunt PRO FM si MTV
 
Line-up
 
DJ Project feat Giulia
 
Andreea Balan & Petrisor
 
Deepside Deejays 
 
Honey
 
Dj Project si Giulia au lansat in iunie videoclipul Mi-e dor de noi, poate vreti sa il revedeti. Andreea Balan si al ei Like a Bunny a starnit multe controverse, dupa lansarea videoclipului am realizat un interviu cu ea, unde a povestit o serie de lucruri. 
 
Deepside Deejays au lansat in urma cu aproximativ doua saptamani un nou single, Stay with me tonight, care se indreapta spre 400 de mii de vizualizari pe youtube, asta in ciuda faptului ca piesa e un fel de Never be Alone, ca sa nu zic mai multe. Oricum se pare ca vom avea parte si de un videoclip pentru ea. 
 
BEST OF DANCE 2011 ne propune pe 28 noiembrie 2011, de la ora 19 o intalnire cu DJ Project feat Giulia, Andreea Balan & Petrisor, Deepside Deejays si Honey.
 
Cum ti se pare ideea acestui eveniment? Locatia, invitatii alesi?
 
Voi reveni cu eventuale alte detalii, pana atunci astept parerea ta despre acest concert, sau petrecere, depinde cum vrem sa ii spunem. 
 
Asadar… 

Citește în continuare