Skip to content

Echipa lui Beyonce a scos la vanzare pentru turneul american Renaissance locuri doar pentru ascultare, de unde nu se vede show-ul. Ele costa 150 de dolari si au provocat revolta fanilor.

Promotorii concertelor lui Beyoncé au fost criticati dupa ce le-au cerut fanilor 150 de dolari pe bilet pentru locuri care nu ofera nicio priveliste a extravagantului ei spectacol de pe scena.

Legenda R&B face, practic, ocolul globului cu turneul mondial Renaissance, care numara 56 de date, in sprijinul celui de-al saptelea album de studio.

Dar fanii au fost infuriati de pretul nerezonabil al locurilor din spatele scenei, unde spectatorilor li se ofera o „experienta de doar ascultare”, fara o priveliste decenta.

Biletele cu vedere limitata sunt adesea disponibile pentru nevazatori sau persoane cu deficiente de vedere la un pret redus, dar cererea pentru a o vedea pe Beyoncé live este atat de mare, incat acestea au fost vandute mult mai scump.

Legenda pop americana, care este acum in turneul american, este asteptata sa anunte in curand detaliile concertelor sale pe stadioane din Australia. Promororii spun ca biletele sunt scumpe pentru ca productia din spatele unui asemenea concert este foarte foarte scumpa, cu zeci de camioane de decoruri si recuzita care trebuie montate, la care se adauga dansatori si muzicieni, dincolo de artista principala.

Spectacolul Renaissance dureaza aproximativ doua ore si jumatate si este impartit in sase acte, Beyoncé interpretand in ordine piesele din Renaissance, intercalate cu melodii din intreaga sa discografie.

Spectacolul a fost apreciat de critici, fiind laudat in special pentru valoarea productiei si pentru interpretarea vocala a lui Beyoncé.

Dupa ce a fost in turneu in Europa pana pe 28 iunie, vedeta pop a adus spectacolul in America de Nord, incepand cu un show in Toronto, Canada, pe 8 iulie. Turneul se va incheia pe 1 octombrie dupa ce va parcurge  Statele Unite impreuna cu inca o oprire la nord de granita, in Vancouver.

Citește în continuare