Skip to content

Billie Eilish a lansat videoclipul pentru „No time to die”, coloana sonora a noului James Bond. Include imagini in premiera din film.

La inceputul acestui an, Billie Eilish a devenit cea mai tanara artista care a interpretat coloana sonora a unui film din franciza James Bond care a inceput in 1953.

Melodia care poarta titlul noului film, „No time to die” a fost lansata la jumatatea lunii ianuarie, urmand sa fie promovata printr-un videoclip care a fost lansat azi-noapte in SUA. Piesa a fost compusa de Eilish alaturi de fratele ei, Finneas si de Hanz Zimmer care semneaza coloana sonora a intregului film.

Videoclipul a fost regizat de Daniel Kleinman si prezinta, in premiera, secvente spectaculoase din noul film si o parte din povestea de dragoste dintre Madeleine Swann jucata de Lea Seydoux si James Bond jucat de Daniel Craig.

Videoclipul proaspat lansat este un montaj realizat din secvente din noul film si filmari cu Billie Eilish in intuneric, interpretand melodia „No time to die” in fata unui microfon vintage.

Vocea fantomatica a lui Eilish se potriveste de minune cu versurile care vorbesc despre tradarea dintre doi iubiti. Imaginile de mai jos sunt neobisnuite pentru starul pop care si-a obisnuit fanii cu un stil modern, futurist, distopian si haine inspirate de K-pop.

Noul film James Bond va putea fi vazut in Romania incepand cu 20 noiembrie. Intre timp, puteti asculta podcastul oficial al productiei in care actorii vorbesc despre atmosfera de la filmari si cum s-au simtit sa faca parte dintr-o franciza

Pentru a intra in universul filmului, va invitam sa descoperiti cele mai cunoscute cantece Bond din toate timpurile:

Filmul urma sa fie lansat in aprilie insa planurile au fost sistate atat pentru premiera cinematografica dar si pentru melodia lui Eilish.

Au fost oprite in luna martie din cauza pandemiei de Covid-19 care tocmai incepuse in Europa la vremea respectiva.

Desi melodia nu a avut succesul intampinat de alte single-uri care au promovat franciza James Bond, presa americana crede ca Eilish ar putea deveni cea mai tanara artista nominalizata pentru un Oscar pentru „Cel mai bun cantec dintr-un film” in 2021.

Citește în continuare