Skip to content

Alegeti cadouri rafinate pentru Sarbatorile care se apropie. In noiembrie aveti Black Friday pentru o luna la SensoDays cu decoratiuni Villeroy & Boch, Descamps, Philippe Starck.

Anul acesta, produsele premium Home Déco de pe SensoDays au preturi Black Friday pentru intreaga luna noiembrie. Daca vreti sa faceti cumparaturi inteligente pentru obiecte de decoratiuni interioare acum este un moment bun pentru ca sunt disponibile creatii de designer nu doar in zona vesela, lumanari, lampadare, lenjerii ci si cazi de baie, lavoare, scaune si alte obiecte de mobilier. 

 Colectiile semnate de Philippe Starck cu scaunele in design futurist din materiale ale viitorului, lenjeriile din bumbac satinat Descamps (unele dintre cele mai rafinate din lume, cu o traditie de aproape 200 de ani) sau portelanurile Villeroy & Boch va pot ajuta sa va transformati spectaculos casa, dar si sa faceti cadouri exceptionale care pot ramane o amintire de o viata.

 Cum Sarbatorile sunt aproape, aceasta poate fi ocazia perfecta pentru a va opri la o tema pentru decoratiuni de designer care isi cresc valoarea in timp, asa ca o vizita pe SensoDays va poate ajuta pentru a alege produsele potrivite.


Vesela, portelanuri, sticlarie si obiecte decorative, farfurii si pahare – pe toate le gasiti in noiembrie la preturi speciale, de Black Friday, momentul perfect pentru a va achizitiona piese exceptionale la preturi accesibile.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, sa vedeti produsele marcate cu logo-ul Black Friday si sa faceti selectia potrivita. In plus, in luna noiembrie Black Friday, ca de altfel tot timpul anului, livrarea in Bucuresti si Ilfov se face rapid, cu masinile SensoDays.

De-a lungul timpului, SensoDays si-a consolidat pozitia de top in domeniul produselor de Home Déco de la noi din tara.

Astazi, brandul SensoDays este prezent in peste 250.000 de case ale romanilor, cu cel putin un produs. Cele mai noi colectii ale brandurilor internationale,  produsele premium destinate casei, dar si campaniile periodice de pe SensoDays fidelizeaza clientii mai vechi si atrag clienti noi. Imprieteniti-va in luna noiembrie cu SensoDays cu o vizita speciala de Black Friday-ul din fiecare zi.


Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul