Skip to content

Un cadou care deschide poarta emotiilor. Toblerone – ciocolata care a insemnat magia unui tinut special pentru o generatie.

Pentru o intreaga generatie ciocolata sosita la pachet de Sarbatori de la rudele din strainatate a fost semnul unei lumi magice,  dovada ca undeva departe Mos Craciun chiar exista.

Iar Toblerone era magia insasi. Accesul la ceva ce nu avea toata lumea, ideea de a fi special, diferit, de a alege triunghiurile in locul unei lumi de patratele.

Astazi lumea in care traim se misca din ce in ce mai repede in jurul nostru, interactionam cu tot mai multi oameni, dar ne conectam cu ei din ce in ce mai putin. Ne petrecem vietile in digital, unde zâmbetele, strângerile de mâna si imbratisarile au fost inlocuite de like-uri, follows si filtre; raspunsul nostru emotional s-a redus la niste emoji si simtul conectarii ne e slabit.

Daca vreti sa faceti un cadou care atinge multe generatii, care ii bucura pe parinti dar si pe copii, care vorbeste despre o emotie cu totul aparte pentru o generatie, daca vreti sa creati  momente de conexiune sincere si pline de personalitate cu un gest foarte simplu, alegeti pentru aceste Sarbatori si o ciocolata Toblerone personalizata.

Anul acesta, Toblerone ne ajuta sa facem un cadou diferit cu sapte noi ambalaje de iarna.  Cinci dintre ele sunt o serie colectionabila de porecle amuzante de iarna pentru toti cei dragi: My Deer One, My Ice Queen, My Snowflake, My Best Elf, My Brrrave One. De la dragastoase la sportive, pentru el si pentru ea, fiecare mesaj impacheteaza un Toblerone mare de 360g, un adevarat rasfat cu ciocolata elvetiana, miere si bucatele de nuga. Incap perfect sub brad si in ghetute si nici macar nu e nevoie sa le ambalezi.

Celelalte doua sunt mesaje jucause de iarna, menite sa aduca zâmbete si bucurie la toate intâlnirile de sezon: Ice To See You, Have an Ice Day.

Si daca vreti sa fiti intelectualul cool si nonconformist al familiei povestiti-le putin din istoria Toblerone care exista din 1908


Este ciocolata indrazneata in forma de triunghi, intr-o lume de patrate, iar forma sa iconica vine de la  muntele Matterhorn din Elvetia. In fiecare triunghi de Toblerone avem o combinatie speciala de ingrediente: ciocolata elvetiana, miere si nuga. Intrebati-va prietenii si parintii cand au mancat ei prima data un Toblerone si veti descoperi cu siguranta povesti emotionante despre amintiri de neuitat, iar Sarbatorile vor avea o emotie in plus: Toblerone chiar a fost un dar iconic pentru o generatie.

Citește în continuare