Skip to content

Noua senzatie in cadourile de lux: Spacruzzi, un jacuzzi plutitor cu semineu inclus. Pretul unei astfel de ambarcatiuni este de 50.000 dolari

Daca va intrebati cum ar fi sa puteti pluti cu un jacuzzi, acum se poate: pe piata a aparut Spacruzzi, o barca cu cada cu hidromasaj si autoincalzire, care include inclusiv un semineu.

Desi exista multe iahturi sau barci care au deja cazi cu hidromasaj la bord, aproape intregul volum al corpului in forma de lacrima al lui Spacruzzi este umplut cu apa. Nava este alimentata de un motor electric, care ofera 4-5 ore timp de croaziera, in functie de viteza si de alti factori.

Totodata, compania care a creat aceasta barca are un sistem de filtrare in curs de brevetare. 

Spacruzzi respecta toate reglementarile Pazei de Coasta din SUA si a fost aprobat sa opereze in multe locuri puternic reglementate din Statele Unite. Cu o lungime de numai 4 metri si 1.200 de kg, barca este proiectata pentru un transport usor si poate fi lansata cu o remorca sau prin  acostare pe doc.

Spacruzzi este in mare parte personalizabil, iar viitorii proprietari isi pot face ambarcatiunea, specificand finisajele pentru podele, vopsea, metal si lemn. Modificarile suplimentare includ turnuri de umbra, lumini subacvatice, cutii de bauturi plutitoare si remorci. Toate navele sunt proiectate, asamblate si fabricate la unitatile companiei din Nevada si Montana.

Pretul pentru acest jacuzzi plutitor incepe de la 48.900 dolari, dar poate creste in functie de modificari si preferinte, iar constructia si livrarea pot dura pana la 120 de zile. Detalii despre ambarcatiune, aici.

Pentru pasionatii de calatorii pe apa, cel mai mare yacht din lume, Somnio, are apartamente la vanzare. Preturile incep de la 11 milioane de dolari.

Dezvoltatorii au lansat un concept imobiliar nou, prin care cei pasionati de calatoriile pe apa isi pot achizitiona apartamente la bordul celui mai mare yacht din lume, Somnio. Ambarcatiunea ofera 39 de apartamente selecte de lux, cu preturi incepand de la 11,2 milioane de dolari, conform publicatiei Arhitectural Digest.

Yachtul Somnio va fi lansat la mijlocul anului 2024, va avea 730 de metri si va naviga in „cele patru colturi ale globului”, fiind posibil pentru calatorii peste tot in lume, inclusiv in zone unde stramtorile sunt mai inguste. Ca dimensiuni, Somnio este putin mai mare decat doua terenuri de fotbal si va cantari aproape 37.000 de tone, devenind cel mai mare yacht de pe pamant, atat ca lungime, cat si ca volum. Costurile productiei ambarcatiunii se ridica la peste 600 milioane de dolari.

Citește în continuare