Skip to content

Castigatori experienta Urban – mergi in culisele musicalului We Will Rock You

Castigatorii a cate doua bilete la musicalul We Will Rock You de la Sala Palatului, pe 13 octombrie sunt: Simona Comanescu, Iulia Dobos si Andrei Vasilescu. Fiecare dintre ei va primi, pe langa bilete la spectacol, si un tur in culisele celui mai spectaculos musical produs in Romania.

Musicalul, care este o poveste din viitor despre puterea muzicii de a-i inspira pe tineri, are in distributie 25 de actori (printre ei Loredana, Razvan Vasilescu, Lucian Ionescu, Mara Captaru, Ana Bianca Popescu sau Ciprian Teodorescu) si 22 dintre cele mai cunoscute super hituri ale trupei Queen.

Spectacolul a avut premiera in Romania in primavara si s-a jucat timp de 3 zile cu casa inchisa, adica a fost vazut deja de aproape 12.000 de spectatori.

Daca nu esti printre castigatorii Urban.ro, iti poti cumpara bilete de aici. Spectacolul este cu adevarat exceptional si merita vazut.

We Will Rock You este o producție WonderTheatre.

Regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu

Distributia: Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță, Ion Radu Burlan,  Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu, Horea Suciu, Traian Măicanescu, George C Vasile.

Citește în continuare